Alper sonuçtan hiç memnun değil

Setur Online Rezervasyonunda Yaşanan Ödeme Ve İade Sorunları

Setur Online Rezervasyonunda Yaşanan Ödeme Ve İade Sorunları
11 Ekim 2024 09:51

29.08.2024 tarihinde Setur onlinedan parçalı ödeme ile rezervasyon yapıyordum.
Mobil uygulamalarında uçak saati değiştirme özelliği çalışmadığı (saat seçsen de kaydetmiyor) için web üzerinden yaptım.
İlk kartımdan 51.000 TL çekti ve 3D onayı sonrası mobil uygulamaya attı web. Devam edebilmek için tekrar web e girdim bilgileri doldurup 2. Karttaki puanı kullanır. İken yine aynı durum odlu. Puanı çekip mobile yönlendirdi ve rezervasyon sayfasından attı
3. Seferde girdiğimde rezervasyon süresi doldu dedi ve rezervasyon oluşmadı.
Rezervasyonu kaçırmamak için ayrı kart ile tamamını tekrar ödemek zorunda kaldım.
Telefon ile ve mail ile ulaştım. Aynı gün muhasebenin fazla ödemeyi tespit ettiğini ve iadeyi başlattıklarını söylediler (Setur iade talep no 2967274). 3 hafta sonra İadeler yatmayınca tel ile ulaştım ve iadelerin yapıldığı belirtildi.
İadeler gelmeyince 20.09.2024 tarihinde tekrar mail ile ulaştım ve "Muhasebe departmanımız gerekli kontrolleri sağlamıştır ve ödemelerinizin bankada gözüktüğünü tespit etmişlerdir.
Lütfen bankanız ile iletişime geçiniz." dediler.
Bankalarımız ile de görüştük bekleyen gelen iade talimatı olmadığı ve iade başlatılsa 7 iş günü içinde karta yansıyacağı belirtildi.
26.09.2024 Setur a bir daha mail attım ve iade ne zaman başlatıldığını sordum, dönüş yapılmadı.
1 taksit haksız ödemeyi ödedim ve 2. Taksit tarihi de geldi. 51.000. TL+1.125TL paramın acilen yasal faizleri ile birlikte tarafıma iadesini istiyorum.
Konu ile ilgili bankalarımıza da harcama itirazı yaptık. Bundan sonraki süreçte mahkeme yoluna da gideceğiz.

Alper
Alper
21 Ekim 2024 10:36

Ne arayan soran var ne de çözüm. Setur paramızı vermiyor 2 aydır. Mağduruz. Setur pişmanlıkmış.

Özden sonuçtan hiç memnun değil

07 Ağustos 2024 11:27
Setur Eksik İade Ve Mağdur Etme
Setur Eksik İade Ve Mağdur Etme
Seyda sonuçtan hiç memnun değil

03 Eylül 2024 10:47
1725439978793.digital-slip-2024-09-02-131955.pdf
Alper sonuçtan çok memnun

15 Temmuz 2023 13:41
"Teşekkürler"
İpek sonuçtan memnun

05 Ağustos 2024 15:28
"İadem 10 gün içinde yapıldı sorun kalmadı. Teşekkürler..."
Setur Turizm Rezervasyon İptali Hemen Var Para İadesi Yok
Setur Turizm Rezervasyon İptali Hemen Var Para İadesi Yok