Servis Online Kayıt Merkezi Yanıltıcı Servis Hizmeti Ve Yüksek Ücret Talebi

27 Haziran 2024 18:39

Servisonlinekayitmerkezi.net isimli servisi, buzdolabının alt buzluk donma sorunu için aradık. Gelen kişiler Beko'nun veya Arçelik'in yetkili servisi gibi davranarak, bize düşünme fırsatı bile vermeden 2 bin liralık tadilat işlemi için 9400 lira istediler. İndirim talep ettiğimizde, depremzedelere özel 1400 lira kampanya olduğunu söyleyerek 8 bine indirdiler. Daha fazla indirim talep ettiğimizde ise sistemde başka kampanya olmadığını belirttiler. Düşünmemize fırsat vermeden buzdolabını boşaltıp götürdüler. İptal etmek için aradığımızda ise telefonlarımızı açmadılar. Peşlerine düştüğümüzde, kenar mahallede iki kadını müşteri temsilcisi gibi konuşturduklarını gördük. Dükkana gidince 5 bin liraya buzdolabını tamir edebileceklerini söylediler. Güven vermedikleri için kabul etmedik ve buzdolabını geri almak için bin lira indirme ve bindirme ücreti talep ettiler. Buzdolabını zorla geri aldık, ancak bu kez buzdolabının yan tarafı neredeyse çatlayacak kadar zarar görmüştü. Tekrar aradığımızda, kamera kaydı varsa kanıtlamamızı söylediler ve gittiler. Verdiğimiz bin liranın boğazlarından geçmemesini diliyorum.

22 Ağustos 2023 14:22

10 Temmuz 2024 15:26
Ayşegül sonuçtan hiç memnun değil

09 Şubat 2024 15:17

26 Temmuz 2023 13:06