Serra Garden Hotel'de Yaşadığım Olumsuz Deneyim!

15 Eylül 2023 11:44

Otele geldiğime pişman oldum. Sadece yabancıları eğlendirmek ve onlara hizmet etmek için kullanılan bir otel. Çalışanların ilgisi ve güler yüzü dışında hiçbir şey güzel değil. Her akşam yabancı şarkılar çalınıyor, Türklere ait sadece 1 gün veriyorlar. Gerisi onlara ait. Ülkenizi bu kadar diskalifiye etmenize gerek yoktu. Bir şarkı istediğimde sadece 2 tane çalar bırakırım diye saçma bir eylemde bulundular. Herkes aynı parayı veriyor, eşit olmalıydı. Bugün Allah'tan son günümüz, bir daha kesinlikle gelmem!

Suat
Suat

Nalan hanım merhaba, şikayetiniz için teşekkür ederim şöyle izah edeyim öncelikle otelimiz bir aile hoteli sahne ortasında t work yapma alışkanlığımız yok maalesef insanın kulağına güzel gelen güncel music lerimizi çalmaya çalışıyorum istediğiniz musicline gelince evet 2 ya da 3 çalarım dedim hatırlıyorum yalnız kapanış saatlerimi geçirmem sorun yaratıyor misafirlerimiz uyuyorlar hiçbir misafirimizi geri çevirmedim isteyenlerin music lerini tabi çalıyorum kulağa aşina olanları tabii ki teşekkürler. Di tati Sunny

Nalan
Nalan

Size kimse t work yapın demedi zaten genel olarak vasat ne yazık ki 1 haftada sadece belki 3 kere Türk müziği calmışşınızdır oda zorla tartışarak beni hatırlamanız mümkün değil ben sizinle hiç konuşmadım burda yazıyorum duyduğuma göre başka kişilerde aynı sorunu yaşayıp tartışmalar olmuş ne yazık ki öyle bir otele bu şekilde bir eğlence yazık bence orayı sadece yabancılara çevirin siz yabancılara Türkıyeyı tanıtıp asılıycagınıza Türklere yabancı geleneğini tanıtıp aşılamaya çalışıyorsunuz Türkler adına sadece DJ odasında Türk bayrağınız vardı onun dışında bir şey göremedik ne yazık ki

12 Temmuz 2023 23:43

02 Eylül 2023 14:47