Kaan sonuçtan hiç memnun değil

Şentürk Sürücü Kursu Sürücü Kursu Hizmet Mağduriyetim

31 Mart 2024 21:07

Nitelikli suç işlenmiştir. Ş**** Ö***** önderliğindeki dürüst olmayan kişiler tarafından yönetilen işletme tarafından mağdur edildim. Covid öncesinde sürücü kursu paketi satın aldım ve ödememi peşin yaptım. Bir ders aldıktan sonra Covid-19 salgını sebebiyle eğitime ara verildi. İstanbul dışına çıkmama rağmen, kursa gecikmeli olarak devam edebileceğim söylendi.

Salgın sonrası sürücü kursu ile iletişime geçtiğimde kaydımın silindiğini ve bu durumun bana bildirilmediğini öğrendim. Tüketici haklarımı kullanarak hizmetin tamamlanmasını ya da ücretin iadesini talep ettim.

Sürücü kursu yetkilileri, muhasebe işlerinin Ş**** Ö***** tarafından yürütüldüğünü belirtip onun iletişim bilgilerini verdiler. Kanunlara saygılı bir şekilde Ş**** Ö*****'ün numarasını paylaşmadan, 17 Mayıs 2023'te kendisini arayıp durumu anlattım. İlgileneceğini ve dönüş yapacağını söyledi ancak birden fazla irtibat girişimime rağmen herhangi bir yanıt alamadım. Bu durum, fiilen suç teşkil etmektedir. Gerekli hukuki ve ceza birimlerine başvuru sürecim başlatılmış ve olay belgelenmiştir.

02 Nisan 2024 14:23

02 Nisan 2024 15:09

Sonradan silmiş oldukları yorumları ve benim cevabım (2 Nisan, 2024) : Not: D*** D*** Ö***'ün bu şikayete yaptığı yorumla birlikte bir suç daha işlediler. Netice olarak da delil yok etme girişimleri başarısız oldu.

02 Nisan 2024 15:16

Not: Üstte paylaşılan resimlerin kronolojik sırası sondan başadır (Resim 3, Resim 2, Resim 1 sırasıyla)

Tuba sonuçtan hiç memnun değil

16 Mart 2024 14:13
Park Sürücü Kursu Kapatılmalı Böyle Kurs Bizlere Hizmet Veriyor Olamaz
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Beyaz Altın Sürücü Kursu Gelişi Güzel Söz Verme

04 Mart 2024 21:04