Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

29 Eylül 2024 23:00

Geçen hafta satın almış olduğum Sensodyne diş macunu ürününde, skandal derece paketlemenin yanıltıcı olduğunu aşikar ve tüketiciyi resmen yanıltıyorlar. Ürün, dışarıdan bakıldığında daha büyük gramajlı gibi görünmesine rağmen, içerisindeki miktarın beklenenden az. Paketleme, tüketiciyi yanıltacak şekilde tasarlanmış olup, daha büyük gramaj izlenimi uyandırmakta ve bu durum Tüketici Hakları açısından etik olmayan bir tutum sergilenmesine neden olmaktadır.

Bu yanılgı, tüketici olarak benim yanlış yönlendirilmemle sonuçlanmış ve ödediğim ücret karşılığında daha düşük miktarda ürün almış olduğumu ortaya çıkarmıştır. Böylece hem ürün hakkında yanıltıcı bilgi verilmekte hem de haksız kazanç elde edilmektedir.

Bu durumun haksız rekabet doğurduğunu ve Tüketici Hakları'na aykırı olduğunu düşündüğümü belirtir, tarafınızdan bu konuda acil bir çözüm talep etmekteyim. Gerekirse konuyu Tüketici Hakem Heyeti ve diğer yasal mercilere taşıma hakkımı saklı tuttuğumu belirtmek isterim.

Gereğinin yapılmasını ve yanıtınızı en kısa sürede rica ederim.

Saygılarımla,

30 Eylül 2024 11:46 (Şikayetten 12 saat sonra)
Ahmet
Ahmet
08 Ekim 2024 12:45

Değerli gsk Tüketici Sağlığı ekibi, Firmanızın bana yapmış olduğu dönüş; genç ve kibar bir arkadaşımın 10 saniye arayıp konuyu ilgili departmanlara aktaracağı yönünde oldu, fazlası değil. Zaten çözüm sunulabilecek bir konu değil. Bu yanıltmanın adil çözümü ilgili sku'nuzu piyasadan komple geri çekmek ve kitlesel bir özür kampanyası yürütmek yönünde olur. Kurumsal bir firma büyümesini güven oluşturarak ve bununla birlikte müşteri sadakati yaratarak, yeni inovatif ürünler geliştirerek, dijital dönüşüm yatırımı, kurumsal sosyal sorumluluk, sürdürülebilirlik ve etik uygulamalarla kurgular. Bu sku ile hem tüketicinin güvenini ve sadakatini kaybediyorsun, hem fazla ambalaj malzemesi kullanıp atık yönetimini olumsuz etkiliyorsun, hem de etik olmayan yolla tüketici yanıltmaya çalışıyorsun. Pazarlama yöneticilerinizin ilgisine. Saygılar

29 Ocak 2025 17:57

07 Şubat 2025 10:06
Yanıltıcı Ambalaj Ve Eksik Ürün Miktarı
Betül sonuçtan hiç memnun değil

09 Ekim 2024 23:06
Yanıltıcı Paketleme İle Tüketici Mağduriyeti
Yanıltıcı Paketleme İle Tüketici Mağduriyeti

23 Ocak 2025 20:30
Sensodyne Diş Macunu Paketleme Yanıltması Ve Tüketici Şikayeti
Görkem sonuçtan hiç memnun değil

Sensodyne'den Matruşka Paket Şaşkınlığı: Büyük Kutu, Küçük Macun!

Görkem
08 Eylül 2025 16:49