Doğukan sonuçtan hiç memnun değil

Yanıltıcı Sözleşme Ve Haksız İcra Takibi

Yanıltıcı Sözleşme Ve Haksız İcra Takibi
30 Aralık 2024 10:32

Olay, 05.12.2023 tarihinde sınıf arkadaşım ile b. A. İ. B. Ü kampüsünde banklarda otururken gerçekleşti. Yaşımıza yakın birisi dil kursundan bahsetti, kendisine ilgilenmediğimizden bahsettik, ısrar etti. 14 gün deneme süreniz var ve 14 gün içinde zaten arayarak cayabilirsiniz dedi. Biz de akranımız komisyonunu kazansın diye sözleşmeyi imzaladık. Ardından sadece arayarak iptal etmemiz yeterli olur mu dediğimizde, tabii ki dedi. 14 gün içinde arkadaşım ve ben bu iptal aramayı yaptık. Çalışan bayan iptal talebiniz alınmıştır dedi. 14 gün geçtikten yaklaşık bir hafta sonra ödeme talep ettiler. Biz iptal ettik dediğimizde posta yoluyla etmeniz gerekiyordu dediler. Defalarca caymak için başka neler yapabiliriz dediğimizde, aramanız yeterli demişlerdi. Aradan zaman geçince tekrar ödeme istediler ancak bu ödemeyi yapmayacağımızı söyledik. Ayrıca dil kursu hizmetini hiç kullanmadık bile. Ardından 24/12/2024 tarihinde icra davası açıldığını öğrendik. Kısaca bizi mağdur bıraktılar. Bizim gibi çok öğrenci olabilir. Olayı yeni yaşayan arkadaşlar Hakem Heyeti'ne başvursunlar, delilleriniz olsun. Arama kaydını ss alın. Eğer icra açıldıysa 7 gün içinde şehrinizdeki adalet sarayındaki icra bölümüne icra itiraz dilekçesi yazın.

Yorumlar (9)

Ceren
Ceren

Merhabalar itiraz sonucu ne oldu acaba?

Güleser
Güleser

Mağdurlar grubu var

Hangi grup nerede

Buse
Buse

Sonuç ne oldu bana da icra geldi itiraz da bulundum ama sonuç olarak bu ücrete faiz isleniyor eğer tekrar bir dava acarlarsa tüm ücrette borçluya ödetiliyor

Doğukan

İcra açıldıysa itiraz etmekten başka çaremiz yok, gözünüz faizden korkuyorsa ödeyin yani ne diyeyim.

Meryem

Merhaba size nasıl ulaşabilirim?

Emirhan
Emirhan

Hocam merhaba, Instagram'dan size nasıl ulaşabilirim? Benimde başıma geldi de.

@doukanbeyazit

Meryem

Merhaba benim de başıma geldi naptınız

20 Ağustos 2024 17:52

İptal Edilen Kurs Üyeliğine Rağmen Haksız Borç Ve İcra Takibi