Senseç Yayıncılık Sen Seç Yayıncılık Şikayetim Var

12 Ocak 2024 10:57

Benim kızım ve kuzeni de Senseç Yayınları mağduru. İki sene öncesinde oturdukları parka iki kişi gelip üyelik işlemi aldığını ve telefonla veya uygulamadan iptal işlemini yapabileceğinizi söyledi. 'Deneme süreci bitmeden iptal edebilirsiniz' dedi. Uygulamadan iptal edemedik, çünkü uygulama yoktu, sadece internet sitesi vardı. Sonra arayarak iptal ettirdik ve 'İptal işleminizi aldık' dediler. 'İlerleyen günlerde teyit edebilirsiniz' dediler ve o günden sonra aramalarımıza cevap vermediler. İptal edildi mi edilmedi mi bilmiyorduk. Sonrasında arayarak borçlu olduğumuzu ve ödeme yapmamız gerektiğini söylediler. Ödemeyeceğimi, iptal ettiğimi söylediğimde 'Kağıt göndermeniz gerekiyordu' dediler. Sözleşme nüshasında yazıyormuş, o yüzden iptal edilmemiş. Mail yoluyla durumu açıklayan yazı göndermemize rağmen. Bir sene sonrasında ise şu an icra kağıdı elime ulaştı. 'Borcunuz var' diyerek. Bu icra işlemine itirazımızı yapacağız, sebepleriyle birlikte fakat haklı çıkacağımdan emin değilim. Devletin açıklarından yararlanarak insanlardan haksız kazanç elde etmeye çalışıyorlar. Benimle birlikte birçok insan bu durumdan muzdarip. Bu şirket, yabancı dil adı altında ya da eğitim adı altında kafalarınca şirket açıp kapatıyorlar. Benim gibi icralık olan varsa, benimle buradan iletişime geçerse çok memnun olurum.

Yorumlar (10)

Judas
Judas

Nereden gelmiş icra kağıdı acaba?

Hazal
Hazal

Merhabalar ben aynı durumdan muzdaripim icradan sonra nasıl bir yol izlediniz acaba rica etsem

İrem
İrem

Merhaba ne olur bilgi verin ödeme yaptınız mı bana da bugün geldi

Hüdanur
Hüdanur

Ödeme yaptınız mı, ne yaptınız

Nazlı
Nazlı

Merhabalar benim de bugün evime icra kağıdı geldi 8500 civarı bir ödeme istiyorlar ne yapmam gerekiyor bilmiyorum bana yardımcı olabilir misiniz

Serdar
Serdar

Merhabalar avukatımla icra bildirisini inceledik. 1. Si dava açılan ilçe aynı olmadığını ve bu durumda icra davası açılamayacağını icra davasını ancak sizin bağlı olduğunuz bölge mahkemesinden olması gerektiği 2. Si yazılan dilekçenin avukat aracılığıyla olduğunu görmeli omları mahkemenin alehlerine uzayacağını bildikler için tekrarlamayacaklarını bilmeleri süreci uzatmaz. Bizdeki durum şu an bitmiş gibi. Size de geçmiş olsun

Buse
Buse

İcradan sonra nasıl yol izlediniz

Hatice
Hatice

İcra geldikten sonra ne oldu peki parayı ödediniz mi veya başka bir şey oldu mu

Vedat

Merhaba ben de aynı durumdan mağdurum. Şu an hangi sonuca vardınız

Vedat

Hayır, ödemeye başladım icra göndermeye başlamışlar çünkü

Senseç Yayıncılık Sen Seç Yayıncılık

29 Aralık 2023 14:11
Alperen sonuçtan hiç memnun değil

08 Ocak 2024 23:17

Senseç Yayıncılık Mağduriyeti: İptal Edilemeyen Abonelik