Taner sonuçtan hiç memnun değil

Sendeo Kargo Out Kaplumbağa Kargo İn!

27 Aralık 2023 22:33

Bir hafta önce kargoya verilen siparişim hâlâ elime ulaşmadı. Bu nasıl bir kargo firması anlamadım. İletişime geçtiğimde aldığım klasik cevap şu: 'İnceleme devam ediyor, en kısa zamanda bilgilendirileceksiniz.' Bu kadar. Ama ne bir geri dönüş var ne de kargo ortada. Böyle firmalara artık Ticaret Bakanlığı'nın el atması gerekiyor. Anlamadığım konu, sipariş verdiğimiz firmaların bu kadar şikayet alan ve tüketicileri mağdur eden bir kargo firması ile neden hâlâ çalışmaya devam ettikleri. Şahsen, ürün aldığım tüm firmalara bu ve bunun gibi kargolarla çalışmamaları yönünde yazılar yazıyorum. Ayrıca Ticaret Bakanlığı'na ve CİMER'e şikayet ederek haklarında inceleme yapılmasını talep ediyorum.

27 Aralık 2023 22:37 (Şikayetten 4 dakika sonra)

Merhaba, Yaşadığınız olumsuz deneyim için üzgünüz. Talebinizi aldık ve ilgileniyoruz. En kısa zamanda bilgi vermek için sizi arayacağız. Sevgiler, Sendeo Ekibi.

27 Aralık 2023 22:40

Buyurun gelen cevap işte. Başka bir cevap beklenemezdi zaten. Kötü bir şaka gibisiniz

30 Aralık 2023 10:37

Ve ayın 30 u kargo hala gelmedi. Sendeo firmasının sahibelerinin, tüm çalışanlarını Allah en kısa zamanda tarumar etsin

31 Aralık 2023 09:29

Sendeo firmasının sahiplerini ve tüm çalışanlarını Allah en sevdikleriyle sınasın ve mutlu huzurlu bir gün bile yaşatmasın

21 Ağustos 2023 17:52
Sendeo Kargomu Kaybetti Sonra Siparişi İnkar Etti Paramı Alamıyorum!
Sendeo Kargomu Kaybetti Sonra Siparişi İnkar Etti Paramı Alamıyorum!
Burcu sonuçtan hiç memnun değil

Burcu
26 Eylül 2023 16:03
Mira sonuçtan hiç memnun değil

02 Ekim 2023 21:15
Sendeo Kargoma Ulaşamıyorum... Acil Yardım

Samet
05 Kasım 2023 18:38
Mertcan sonuçtan hiç memnun değil

Mertcan
23 Aralık 2023 09:56