11 Nisan 2024 00:22

İnternet sitesi üzerinden iletişim kurarak 20 m² dekoratif kültür tuğlası satın aldım ve İstanbul'dan Bodrum'a getirttim. Getirtmeden önce ne istediğimi açıkça belirttim. Uzun çubuk tuğlaların gönderileceği ve renklerin çok kırmızı olması nedeniyle içine sarı tonların ekleneceği konusunda anlaştık. Kutuları açtıkça, çoğunlukla kısa kiremitlerin ve çok az sayıda istenen uzunluktaki kiremitlerin olduğunu fark ettim. Renk konusunda da anlaşılan rengin yapılmadığını gördüm. Ayrıca, açılan kutulardan kalitesiz ürünler çıktı, kiremitlerin çoğu kırık ve bazıları arkalarında yapıştırma harcı ile geldi. Firmanın, üretim yapmadan ellerinde bulunan malzemeyi sanki üzerinde konuşmamışız gibi hızla gönderdiğini düşünüyorum. İade etmesi zor olan bu malzemeyi bilerek gönderdiklerini ve bazı kutuları açtığımızda, sanki yerleri süpürüp bize artıklarını yollamışlar gibi hissettik. İş ciddiye binince birkaç kutunun fotoğrafını çektik. Sağlam olanları seçerek yüzeyi kapladık ancak, kullanılamayacak malzemeler yüzünden 2 m² eksik kaldı. 3 ay boyunca firmaya görsellerle durumu anlatmama ve ek malzeme satın almak istediğimi farklı kişilere iletmeme rağmen, firma bana malzeme göndermeyi reddetti, fatura düzenlemedi, ödeme almadı ve sürekli oyaladı. Telefonlarımıza artık cevap vermiyorlar ve farklı bir telefondan aradığımızda yardımcı olacaklarını söylemelerine rağmen geri dönüş yapmadılar. Sezon başladı, tadilatımız bitti ve işimiz yarım kaldı. Firma son derece sorumsuz davrandı. Aldığım ürünlerin faturasını istediğimde, üç hafta boyunca 'düğünümüz var' mazeretiyle oyaladılar ve ancak haftalar sonra gönderdiler. Web siteleri profesyonel görünse de, gerçekte müşteri memnuniyetinden uzak, amatör bir yaklaşımları var. Ürünlere ödediğimiz para ve çıkan kalitesiz malzemeler yüzünden mağdur olduk. Eğer firma sağlam ve kusursuz ürün gönderseydi, işimiz yarım kalmazdı.

sena-stone-dan-aldigimiz-kolilerden-copleri-cikti-3.pdf

Pelin sonuçtan hiç memnun değil

Balsera Seramik Yanlış Renk Ve Kalitesiz Ürün Sorunu

01 Kasım 2024 00:43

Seranit Marka 90×90 Porselen Seramik

Nevzat
11 Aralık 2023 01:11
Sümeyye sonuçtan hiç memnun değil

21 Aralık 2024 00:27
Leke Tutmayan Porselen Tezgah Hayal Kırıklığı
Nuray sonuçtan hiç memnun değil

Yücesoy Seramik Malzeme Kalitesizliği Ve İlgisizlik

25 Eylül 2023 12:21