Sümeyye sonuçtan hiç memnun değil

21 Aralık 2024 00:27

Artaş Mermer'den porselen tezgah yaptırdım. 'Lamar porselen' diye geçiyor. Bir sürü ücret ödedim, leke tutmuyor dedikleri porselen leke tutuyor. Bu durumu izah ettik, bizi SRA diye bir firmaya yönlendirdiler. Orada o kadar kaba bir insanla muhatap oldum ki bizi bir ay beklettiler, kabahatli bizmişiz gibi. Üründen lekeyi çıkarmak için bize çamaşır suyu kullanın diyorlar. Biz çamaşır suyu kullanacaksak Cimstone yaptırırız, daha uygun fiyata dedik. Çamaşır suyunu dökünce Cimstone tezgahta bembeyaz oluyor. Leke tutmuyor diye abartarak anlattığınız ürün leke tutuyor. Bizi değişim için bir ay oyaladılar. En sonunda ekip gönderdiler. Gelen ekip ellerindeki asetonu her yere sıktı ve leke çıkmadı. Ustası 'Bunun çıkaramayacağı leke yok' demesine rağmen çıkarmadı. Lekeden kastım da çay lekesi. Gelen ekibin yanında zerdeçal sürdüm, iki dakika içinde lekesi tezgahta kaldı, gözleriyle gördüler. Ona rağmen bir dönüş olmadı. Instagram şişirmesi bir firma, satış sonrası terbiyesi eksik insanlarla muhatap oluyorsunuz. Hala da dönüş olmadı, bilginize.

Kemal
Kemal

Bu paylaşım çok iyi oldu. İnsanları bilgilendirmiş olalım. Kalitemizi görsünler. Ürünün garantisini Biz değil Lamar Porselen (sra) veriyor ve bunu biliyorsunuz. Biz üzerimize düşeni fazlası ile yaptık. Konusu geçen tezgah için 2 kez ekip gönderdik temizlik yaptırdık ve Domestos ile leke falan kalmadı ve bunu sizde gördünüz. Fabrikaya bu bilgileri ilettik ve bu saçma beklenti ile ilgili değişim talebiniz onaylanmadı. Hiç kimse sizle kaba konuşmadı. Siz kabahatli değilsiniz temizlik yapmak istemiyorsunuz. Ürüne çay döküp akşamdan sabaha çayı bekletip çay tortusunun su ile temizlenmesini istiyorsunuz bu özellik hiçbir üründe yok. Zerdeçal lekesi bile Domestos ile tertemiz oldu. Sizin çektiğiniz ve bize gönderdiğiniz çayı akşamdan sabaha kadar bekledim dediğiniz videoyu yüklüyoruz. Ürünün bitmiş temiz resimlerini videolarını da paylaşıyoruz. İnsanlar kalitemizi görsünler. Bulaşık makinesi deterjan koymadan mı temizliyor? Böyle saçma bir beklenti ile firmaları kötülemek ne kadar kolay.

Pelin sonuçtan hiç memnun değil

Balsera Seramik Yanlış Renk Ve Kalitesiz Ürün Sorunu

01 Kasım 2024 00:43
Nuray sonuçtan hiç memnun değil

Yücesoy Seramik Malzeme Kalitesizliği Ve İlgisizlik

25 Eylül 2023 12:21