Sena Medikal Estetik Sahte Dudak Dolgusu

25 Ekim 2023 21:03

Sena medikal estetik sahte vücut dolgusu ile dudak dolgusu yapan ve estetik doktoru olmayan yer altı dolgu yapan birisi... Sağlık Bakanlığı onayı yok, buna nasıl izin veriyorlar? Hijyende sıfır eldivenle sigara içip aynı eldivenle dolgu yapıyor. Hijyen sıfır ve benim fotoğrafımı da hikayesini bana gizleyip izinsiz paylaşan biri...

25 Ekim 2023 22:31 (Şikayetten 1 saat sonra)

Merhabalar efendim, bu dediklerinizin doğruluk payı yoktur. Biz hijyen kurallarına çok dikkat ederiz ve resim çekmeden önce kişi onayı olmadan asla resim çekmeyiz. Gerekli işlemleri avukatımız halledecektir.

26 Ekim 2023 11:50

Mesajlar ve konuşmalar duruyor hepsi belgeli kaç kişi mağdur olmuş fatkındamısın çocuk gibi tartışıp engellemiştin sonra

26 Ekim 2023 17:37

Maalesef sizi anımsayamadık, eğer öyle bir durum varise bizimle tekrar iletişime geçebilirsiniz.

26 Ekim 2023 20:41

Nasılda rol yapıyorsunuz

Ayşe

Merhabalar benim de Ankara'da bir merkezde dudağıma sahte dolgu enjekte edildi ve hala çekiyorum. Dudaklarım sert ve kırmızı. Siz bir çözüm bulduysanız bana doktor adı ve tedavi yöntemi şeklini söyleyebilir misiniz

Sena Medikal Estetik Sahte Dudak Dolgusu
Büşra

Madde enjekte edildikten 3 sene sonra mı başınıza böyle bir şey geldi :( yoksa maddeden sonra mı reaksiyon verdi acaba?

3 sene oldu

Büşra

Merhabalar yaklaşık ne zaman böyle bir durum başınıza geldi acaba

Dilan sonuçtan hiç memnun değil

Sahte Dolgu Sonrası Hayal Kırıklığı Ve Düzeltilemeyen Hasar

10 Ocak 2025 03:27