Ali sonuçtan çok memnun

Sipariş Verildi, Raflar Gelmedi: Müşteri Mağduriyeti

Sipariş Verildi, Raflar Gelmedi: Müşteri Mağduriyeti
15 Kasım 2024 14:28
Ali'nin Teşekkür Mesajı
“Ulaş bey ile yapılan görüşmede ürünümüzü teslim aldık. Sorunumuz çözüldü kendisine yardımları için teşekkür ederiz.”

Sembol raf firmasından ayaklı döner raf sipariş ettik. 21.500 TL ödeme yaptık fakat telefonları bile açmıyor. Açtığında ise pazartesi geliyor. Yüklemede sıkıntı var gibi devamlı bahaneler üretiyor. Vera raf firmasında fatura kesildi. Farklı iki firmamız var gibi bir şeyler söyledi. Ama mağdur durumdayız. Adli yollara başvuracağız

13 Şubat 2025 12:13

Ahmet
Ahmet

Merhaba bizde bir mağduriyet yaşıyoruz çok yeni sizinle iletişime geçmak isteriz

Ali

Arkadaşlar birlikte hareket edelim mağdur olanlar bana ulaşsın savcılığa suç duyurusunda bulunacağım toplu olursa daha iyi olur.

Ali

Sosyal medyadan her yerden CİMER dahil her yere başvuruyorum. Başkaları yanmasın artık karşımızda muhatap kalmadı.

Bayram sonuçtan hiç memnun değil

Siparişim Teslim Edilmedi, Müşteri Hizmetleri Yanıtsız Kaldı Dükkanım Mağdur Durumda

21 Ağustos 2025 19:37
siparisim-teslim-edilmedi-musteri-hizmetleri-yanitsiz-kaldi-dukkanim-magdur-durumda-4.jpg
siparisim-teslim-edilmedi-musteri-hizmetleri-yanitsiz-kaldi-dukkanim-magdur-durumda-3.jpg

Vera Raf İle Yaşanan Ödeme Ve Teslimat Sorunları

26 Mart 2025 21:59