Selectum Hotels Beş Yıldızlı Otelde Eksik Eşya Sorunu

04 Kasım 2024 11:51

24-30 Ekim tarihleri arasında Selectum City Ataşehir otelinde konakladığım süre zarfında, bana ait maddi ve manevi değeri olan bir t-shirt kaybolmuştur. Konaklama sürem boyunca eşyamın eksikliğini fark ettiğimde, durumu otel çalışanlarına bildirdim; bana konuya özen gösterip araştıracaklarını ve geri dönüş sağlayacaklarını söylediler.

Ancak yapılan araştırmalar sonucunda t-shirt’üm bulunamamış ve tarafıma hiçbir şekilde çözüm önerisi sunulmamıştır. Beş yıldızlı bir otelde bu tür bir olay yaşamak, benim için hem şaşırtıcı hem de oldukça üzücü. Kaybolan t-shirt’ün maddi değeri €65 olup, neredeyse otelin bir gecelik konaklama ücretine denk gelmektedir. Odadan çalındığını düşünmüyorum, ancak beyaz renkli bu t-shirt banyodaki askıda asılı duruyordu ve havlularla karışmış olmalı çünkü valizimi defalarca aradım ve t-shirt bende değil. Sonuç olarak yaşadığım bu mağduriyet, doğrudan oteldeki konaklamam sırasında gerçekleşmiş olup, bunun giderilmemiş olması benim için büyük bir hayal kırıklığı.

Misafir memnuniyetine önem verdiğini iddia eden bir otelden, böyle bir durumda etkin bir destek ve çözüm süreci beklerdim. Ancak bu şekilde yanıtsız bırakılmak, otele olan güvenimi ciddi bir şekilde sarstı. Bu otelde daha önce defalarca konakladım ve hiç böyle bir sorun yaşamamıştım. Eğer bu tür durumlarda misafirlere yaklaşım bu şekilde olacaksa, bir daha bu otelde konaklamayı kesinlikle düşünmüyorum.

Yaşadığım mağduriyetin telafisi adına gereğinin yapılmasını önemle rica ediyorum.

Otel Odasında Çalınan Tam Altın Ve Verilen Sözlerin Tutulmaması

27 Ağustos 2025 12:55
Sinan sonucu yetersiz buldu

Otel Odasında Kaybolan Eşyalar Ve İlgisiz Yaklaşım Mağduriyet Yaşattı

17 Eylül 2025 19:05
Nalan sonuçtan hiç memnun değil

30 Ekim 2024 21:56
Tuğrul sonuçtan hiç memnun değil

Oda Temizliği Sonrası Kayıp Eşya: Tişörtümün İadesini Talep Ediyorum

09 Eylül 2025 18:03