Nermin sonuçtan çok memnun

21 Ocak 2024 17:32

Şekerbank'tan kredi kartı başvurusu yapmadığım halde bana kredi kartı başvurusu yapıldığıma dair bir mesaj geldi. Ardından bankadan teknik bir sorun olduğunu belirten başka bir mesaj daha aldım ve sonrasında başvurumun olumsuz değerlendirildiğine dair bir mesaj daha geldi. Benim Şekerbank'la hiçbir ilişkim olmamasına rağmen, kendi kendine yapılmış ve reddedilen bu başvuru, Findeks kredi skoruma olumsuz yansımış durumda. Bu durumun acilen çözülmesini ve Findeks'te görünen başvurumun hızla silinmesini talep ediyorum. Hiçbir başvuru yapmadığım ve Şekerbank'la ilişkim olmadığı halde, kendi kendine yapılan ve reddedilen başvuru teknik bir sorun denilerek Findeks kredi skoruma işlenmiş. Bu sorunun hızla çözülmesini ve başvurunun Findeks'ten silinmesini istiyorum; aksi takdirde CİMER, SPK, BDDK ve diğer ilgili kurumlara gerekli şikayeti yapacağımı bildiririm. Bu hatanın düzeltilmesini ve başvurunun silinmesini acilen talep ediyorum.

21 Ocak 2024 18:03 (Şikayetten 30 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Bankamıza iletmiş olduğunuz bildiriminiz, detaylı incelenmek üzere kayıtlarımıza alınmış olup, değerlendirme sonucuna ilişkin en kısa sürede tarafınıza bilgi verilecektir. Saygılarımızla. Şekerbank T.A.Ş.

21 Ocak 2024 18:58

Değerlendirilecek bir şey yok kendi hatanız ve kendiniz düzelteceksiniz. Başvurum Findeks'ten silinecek ve Findeks puanım sizin yüzünüzden etkilenmeyecek. Hayır bir de red ediyorsunuz ona gülüyorum. Hem kendi kendine başvuru yap teknik hata deyin sonra red verin bir de Findeks'e yansıtın. Eğer böyle bir teknik hata veriyorsa sisteminiz sizlerle çalışan müşterilerinizin güvenlik konusunda endişelendim açıkçası. Her neyse başvurum silinsin Findeks'ten gerisi beni alakadar etmez

23 Ocak 2024 17:01

Müşterimiz şikayetine istinaden aranarak kendilerine konuyla ilgili bilgi verilmiştir. Saygılarımızla. Şekerbank T.A.Ş.

23 Ocak 2024 18:59

Doğrudur bankanız aradı ve yanlışlık olduğunu kabul ettiler. En geç yarın Findeks'te güncelleme yapılıp başvurumun silineceğini söylediler beklemedeyim. Findeskten başvurumun silinmesini bekliyorum

25 Ocak 2024 17:51
Şekerbank Bankanın Teknik Sorunu Nedeniyle Findeks'e Yanlış Yansıyan İşlem

Yarına Findeks düzelir dediniz lakin henüz Findeks düzelmiş değil. Red edilen başvurum hala görülmektedir. Konuya acilen müdahale edilmesini rica ediyorum

Kredi Kartı Başvurum Sürekli Reddediliyor

16 Aralık 2024 18:13
Kredi Kartı Başvurum Sürekli Reddediliyor
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

08 Aralık 2024 19:03

27 Nisan 2024 10:18
Erdinç sonuçtan hiç memnun değil

Kapanan Borca Rağmen Kredi Başvurularım Sürekli Reddediliyor

14 Ekim 2025 02:24