Zeynep
02 Aralık 2024 10:48

Merhaba,
Segem sınavına gireceğim. Ancak tarafımıza atanan ve izlemesi zorunlu eğitim videolarında hata almaktayım. Defalarca mail atıp destek istememe rağmen dönüş alamamaktayım.
Başından beri sistem sürekli hatalıydı. Sürekli ve defalarca mail atmam gerekiyor. Hatanın düzelmesi işin ve hemen hemen çoğu adımda hata ile karşılaşıyorum.
Destek olmuyorlar ve aradığımda da geçiştirici cevap veriliyor ya da telefon açılmıyor.
Sistemdeki hataların düzelmesini beklemekten video izlemeye sıra gelemiyor maalesef. Tam video izleme aşamasında geçtim bu sefer de videolar açılmıyor ve ekran sürekli dönüyor
Cevap verirseniz ya da en azından bir iletişime geçilirse çok sevinirim.
Ekrandaki hataya ait görseli ekliyorum.
Zeynep K*** Demir
aday t. C.: 604*****980
İyi çalışmalar dilerim

02 Aralık 2024 10:50

Merhaba, 21 Aralık 2024 tarihinde Segem sınavına gireceğim. Ancak tamamlaması zorunlu olan ve tarafımıza atanan eğitim videolarına erişim sağlayamıyorum. Başından beri sistem sürekli hatalıydı. Sürekli ve defalarca mail atmam gerekiyor hatanın düzelmesi için ve hemen hemen çoğu adımda hata ile karşılaşıyorum. Sistemdeki hataların düzelmesini beklemekten video izlemeye sıra gelemiyor maalesef. Eminim benim gibi bu sınava girecek diğer arkadaşlarda aynı mağduriyeti yaşıyordur. Ayrıca defalarca b***@s***.org.tr adresine mail attım ama asla dönüş alamıyorum. Telefon ile de aradım ancak yetkililer bekleyin düzelir gibi bir cevap veriyorlar. Kaç gündür bekliyorum ama düzelen bir şey yok. Bize bu videoların izlenmesi için bir süre verilmesine rağmen ben izlemek için sürekli sorunun düzelmesini bekliyorum.

Cevap verirseniz ya da en azından bir iletişime geçilirse çok sevinirim. İyi çalışmalar dilerim

Şevval
23 Ekim 2025 15:53