Scotty Ankara Şubesi Nerede

Sedanur
18 Ocak 2023 20:01

Sipariş 15 Ocak pazartesi oluşturuldu, çarşamba günü talep ettim, şubede olmasına rağmen dağıtıma çıkmadı. Çıkacağını da zannetmiyorum sorumsuz bir firma. Hafta sonuna kadar Ankara da olacağım ve sonrasında kargomu almak için uğraşmak istemiyorum. Yerleri yurtları da belli değil Ankara da şubeleri var mı ondan da emin değilim. Belli bir adres verirlerse gidip kendim alacağım. Ankara şube adres istiyorum

profile profile profile
19 Ocak 2023 09:15 (Şikayetten 13 saat sonra)

Merhaba, Öncelikle karşılaşmış olduğunuz olumsuz deneyim nedeniyle üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz.Yaşanan durumu memnuniyete dönüştürmek için Müşteri İlişkileri Temsilcimiz size en kısa sürede dönüş sağlayacaktır. Saygılarımızla, Scotty

20 Ocak 2023 11:57

Merhaba, Sizlerle yaptığımız görüşmede tarafınıza gerekli bilgilendirme iletilmiş olup, benzer bir durumun tekrar yaşanmaması adına gerekli aksiyonun tarafımızca alındığını bildirmek isteriz. Süreçte gösterdiğiniz anlayış için sizlere teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Scotty

Mehcure

Evet kargo teslim edildi yazıyor ne gelen var ne giden nasıl teslim ettik yazıyorlar.

Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Yusuf
29 Ocak 10:24