Ameliyat Sonrası Ekstra Ücret Şoku

18 Ekim 2024 12:40

Sultanbeyli Saygı Hastanesine hemoroid ameliyatı için başvuru yaptık. İlk başta muayene ücreti ödedik, ardından doktor bey muayene etti ve ameliyat olmamıza karar verdi. Bizi yatış bölümüne yönlendirdi. Bize ameliyat için 20.000 TL ücret çıkardılar. Kabul ettik ve ödeme yapıldı. Çıkış günü taburcu işlemleri için muhasebeye gittik, bize ekstra 15.000 TL ücret çıkardılar. Ameliyat sırasında farklı işlem yapıldığını ve ondan kaynaklı fark çıktığını söylediler. İtirazımızla fiyatı 8.000 TL'ye düşürdüler. Bu fiyatı da kabul etmeyecektik ama mecburen ödedik. En başta böyle bir fiyat çıkarsalardı, zaten kabul etmeyip farklı bir hastaneye giderdik. Bu şekilde bir işlem size hiç yakışmadı.

Sultanbeyli Saygı Hastanesi'nde Erken Doğumda Ekstra Ücret, İlgisizlik Ve Fatura Sorunu

30 Ekim 2025 16:43
sultanbeyli-saygi-hastanesinde-erken-dogumda-ekstra-ucret-ilgisizlik-ve-fatura-sorunu-3.jpg
sultanbeyli-saygi-hastanesinde-erken-dogumda-ekstra-ucret-ilgisizlik-ve-fatura-sorunu-2.jpg
sultanbeyli-saygi-hastanesinde-erken-dogumda-ekstra-ucret-ilgisizlik-ve-fatura-sorunu-1.jpg

Sultanbeyli Saygı Hastanesi Kadın Doğum Doktorundan Şikayetçiyim!

09 Eylül 2023 13:34

Sultanbeyli'deki Saygı Hastanesi Kadın Doğum Doktoru Tavrı

19 Eylül 2023 02:08
Muharrem sonuçtan hiç memnun değil

27 Şubat 2025 13:38