Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Hair Club Kalitesiz Hizmet

Hair Club Kalitesiz Hizmet
03 Haziran 2024 14:43

Böyle amatör bir işlem olamaz. Bir dünya para ödedim ve bana gerçek olmayan platin saçı gözükmeyecek deyip o kadar özensiz taktı ki. Yeni öğrendim. Saçın ucu silikon. Ve plastik bir saç. Beceriksizliği de cabası. Dip boya parası da aldı. Yaptığı şey turunculuğu alma. 2. Günde aktı kızıl dipler çıktı olmamış dediğimde muhatap olmadı. Ben kesin karar verdim. Kuaförlükten nasibini almamış biri. Bütün saçları acı içinde söktürdüm. Takipçileri sahte hep.

03 Haziran 2024 14:24

Ş** c** s** hair Club kesinlikle gidilmemesi gereken bir kuaför. Böyle amatörce bir işlem olamaz. Bir dünya para ödedim ve bana gerçek ombre yapılmamış platin saçı gözükmeyecek deyip o kadar özensiz taktı ki. Yeni öğrendim saçın ucu silikon. Ve plastik bir saç. Amatörlüğü de cabası. Dip boya parası da aldı 2. Günde aktı kızıl dipler çıktı olmamış dediğimde muhatap olmadı. Ben kesin karar verdim kuaförlükten nasibini almamış biri. Bütün saçları acı içinde söktürdüm. Takipçileri sahte hep. İnanmayın lütfen. Verdiğim parayı yemek nasip olmasın. Helal etmiyorum her yere şikayet edeceğim

Ek
Ek

Buse sonuçtan hiç memnun değil

22 Mayıs 2024 02:44
Furkan Gültekin Kuaför Mahvetti Saçlarımı Yaktı Rengi Çok Kötü Oldu
Bilge sonuçtan hiç memnun değil

01 Mart 2024 20:26

28 Kasım 2023 00:15
Aysu sonuçtan hiç memnun değil

Akif Doğan Coiffeur Saçlarım Turuncu Oldu

02 Mayıs 2025 15:04