Sarsılmaz Silah Sarsılmaz K12 Sport X Gez Ayarı Sorunu

23 Mayıs 2024 20:06

2020 yılında Sarsılmaz K12 Sport X tabancasını satın aldım. 2024 yılına kadar sadece tabancayı görev amaçlı atış eğitimlerinde kullandım ve başka bir atışta kullanmadım. Tabancayı bu süre zarfında toplam 2-3 ay ancak taşımışımdır. Son zamanlarda tabancamla atış yapmak istediğimde gezinin ayarlı olmadığını fark ettim ve bu ayarı yapmak için önce Sarsılmaz Silah Sanayi ile anlaşmalı bir silah bayisine gittim, durumu anlattım. Fazla bir öneri sunmadı. Daha sonra poligona gittiğimde, tecrübeli arkadaşlar eşliğinde sıfırlama yapılmak istendiğinde tabanca üç atış hedefi görüyor. Sonraki atışlar sola doğru kaymaya başlıyor. Gez her atıştan sonra basınç nedeniyle oynuyor ve bu hedef vurmada veya eğitimlerde bize zorluk çıkartıyor. Bu tabanca ile ilgili Sarsılmaz Silah Sanayi'nin bir çözüm üretmesini ve bu kadar güzel bir silahın böyle bir arıza verdiğine inanmak istemiyorum. Poligon silahı olarak üretilmiş olan bir tabancanın gez vida ayarının böyle sürekli oynaması bana çok saçma geliyor. Acilen bu konu ile ilgili bir çözüm üretilmesini istiyorum.

Mükremin
Mükremin
24 Mayıs 2024 17:27

Tekrar arayabilir misiniz?

24 Mayıs 2024 17:48 (Şikayetten 21 saat sonra)

Merhaba, Sarsılmaz Silah Sanayi A.Ş. olarak geri bildirimlerinize değer veriyor, teşekküre dönüştürmek için çalışıyoruz. Değerli müşterimize, müşteri hizmetleri temsilcisi tarafından geri dönüş sağlanmıştır. En içten sevgi ve saygılarımızla.

Eyup sonucu yetersiz buldu

Sarsılmaz Silah Sarsılmaz K12 Sport X Gez Ayar Vidası.

23 Temmuz 2024 09:09

Sarsılmaz Silah Sarsılmaz Ayarlı Gez Sorunu

18 Temmuz 2024 02:09
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Sarsılmaz Silah K12 Sportx Gez Sıkıntısı

29 Ocak 2024 04:52