Zekiye sonuçtan çok memnun

Sarelle Çok Kötü Kokuyor

31 Mayıs 2023 15:22
Zekiye'nin Teşekkür Mesajı
“Şikayetimin hemen ardından aranmam ve hatalarını telafi etme çabaları takdire şayan. Markalarının arkasında durmalarıda gurur verici bir hareket. Teşekkürler Sarelle ailesi ❤”

Sarelle 700 gr aldım. Tadı çok kötü, ağır yağ tadı var ve üstünde son kullanma tarihi yoktu. Çocuğuma yedirdim, iki gün sonra tattım ancak farkına vardım. Böyle köklü bir markadan böyle kötü bir performans beklemezdim. Hep aldığım bir üründü, telafi istiyorum.

31 Mayıs 2023 15:16

Sarelle 700 Gr aldım tadı çok kötü ağır bir yağ tadı var ve üstünde son kullanma tarihi tarihi yok. Böyle köklü bir markadan böyle kötü bir performans beklemezdim çocuklarıma yedirdikten birkaç gün sonra fark ettim. Halbuki hep aldığım bir üründü onun için içim hep rahat verirdim. Telafi istiyorum. Lütfen yardımcı olur musunuz?

31 Mayıs 2023 16:08 (Şikayetten 45 dakika sonra)

Sayın Tüketicimiz, Şikayetiniz ile ilgili gerekli prosedürler uygulanmaya başlamıştır. 24 saat içinde konu ile alakalı sizinle iletişime geçip gerekli işlemler başlatılacaktır. Saygılarımızla, Sagra Grup

03 Haziran 2023 17:37

17 Ağustos 2025 12:43
Beyzanur sonuçtan çok memnun

Beyzanur
30 Mayıs 2023 21:23
"Şikayetim çok hızlı bir şekilde çözüldü. Hediyeleriniz, ürün değişimi ve ilginiz için çok teşekkür ediyorum."