Sibel sonuçtan çok memnun

Şanlıurfa Araştırma Hastanesi Şanlıurfa Eğitim Ve Araştırma Hastanesine Çözüm Bulsunlar Artık

05 Eylül 2024 20:22

Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hemen hemen neredeyse bütün doktorlar insanlarla düzgün ilgilenmiyor, tersliyorlar. Bugün kadın doğum doktoru S**** D********'e muayene olmak için gittiğimizde mesai saati olmasına rağmen bekleyen bir sürü randevulu hasta olduğu halde, doktor kafasına göre iki saate bir odadan çıkıp neredeyse bir saat boyunca hiç gelmiyor. Sorduğunuzda da 'beş on dakikaya gelecek' diyorlar. Sonra kapı önünde bekleyen insanlar mağdur olup bütün günlerini bekleyerek geçirdikleri yetmiyor, bir de gelince insanlarla doğru düzgün ilgilenmeden, muayene etmeden başlarından savıyorlar. İnsanlar hastalığıyla ilgili bir şey sorduklarında da direk tersleyip çıkarıyorlar odadan. Bekleyen var, sıra var diye işini düzgün yapsa zaten o kalabalık olmayacak. Nerede bu hasta hakları? Her defasında hastaneye gittiğimize pişman oluyoruz. Herkesin maddi durumu özel hastanelere yetmiyor maalesef.

16 Nisan 2025 00:26

11 Ağustos 2023 14:55

Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi Şanlıurfa Eyyubiye Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Mahremiyet Sorunu

14 Mayıs 2024 23:33

Ümraniye Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Kadın Doğum Bölümünde Yaşanan Sorun