21 Mayıs 2024 13:084.873
Soner'in Teşekkür Mesajı
En kısa sürede dönüş sağlayıp istediğim ürünü gönderdiler. Sorunu çözdükleri için çok teşekkür ederim.

18 Mayıs 2024 tarihinde 845 lira değerindeki "Advantage 4 kg Üzeri Kediler için Dış Parazit Damlası 0,8 ml 4 Pipet" ürününü satın aldım. Kargo 21 Mayıs 2024 tarihinde elime ulaştı ancak bana gönderilen ürün satın aldığım ürün ile aynı değil. Bana gönderilen ürün "Advantage Multi Kedi 4 kg – 8 kg 3 X 0,8 ml İç Dış Parazit Damlası". Bu yanlışlığın bir an önce düzeltilmesini bekliyorum.

21 Mayıs 2024 16:59 (Şikayetten 3 saat sonra)

Soner bey yanlışlık için özür dileriz. Doğru ürün yarın kargoya verilecektir. Kusura bakmayın lütfen.

Soner
23 Mayıs 2024 10:53

Sandiavet Sipariş Bilgi İçin Ulaşılabilirlik Yok

24 Eylül 2024 17:173.147

1998 sipariş numaram Advantage Multi kedi iç dış damla sipariş verdim fakat kargo çıkışı ne zaman yapılır, yapıldı ise t...

Eksik Ürün Teslimatı: Kedi Parazit Ürünleri Hakkında Sorun

5 Ekim 2024 10:002.489

"Sandiavet eksik olan ürünlerimi hızlıca adresimize teslim ettiler. Çok teşekkür ederim. Üyesi değildim ama artık Sandiavet'in üyesi olmaya karar verdim."

Eksik Ürün Teslimatı: Kedi Parazit Ürünleri Hakkında Sorun

Sandiavet 2 Gün Oldu Kargo Bilgisi Yok

10 Mayıs 2024 21:074.639

"Ürün elime ulaştı. Ayrıca özenli paket içim de teşekkürler."

Elanco (Advantage) Şikayetçiyim

25 Ocak 2025 18:0916.834

Evde beslediğim kedilere. Dış ve iç parazit almak için İzmir'de konusunda uzman bir vet kliniğine gittim. 5 tane Advanta...

2 Destek