Tuğrul sonuçtan çok memnun

Samsung Telefon Garanti Yapmadığı Gibi İyice Bozmuş!

02 Haziran 2023 08:57
Tuğrul'un Teşekkür Mesajı
“Samsung ta görevli Cihan bey, talebimiz ile ilgili tarafımızı arayarak kendisi yeni bir inceleme yaptı ve telefonumuzu ücretsiz olarak yaptırmak için tekrar kargolatmamızı istedi, kendisine buradan çok teşekkür ediyorum, Samsung vb. Firmalarda Cihan bey gibi iletişime açık çözüm bulucu, müşterinin haklarını gözeten çalışanları görmek isteriz 🙏 tekrar kendisine teşekkür ediyorum 💯 💯💯💯”

Samsung TR garantili zflip 4 marka telefonumu Samsung TR yetkili servisi olan BDH netaş servisine 22.05.2023 günü 4266782865 kayıt numaralı Samsung z flip4 marka katlanır telefonu, menteşe arızası kaynaklı arızanın giderilmesi için gönderdim, menteşeden kaynaklı arızanın kullanıcı hatası olduğunu ve 8xxx tl kusur bir fiyata yapılabileceği şeklinde tarafımıza telefon ile bildirildi, bizde yaptırmayacağımızı ve telefonun iadesini istedik.

Bugün yani 01.06.2023 telefon ev adresimize ulaştı, telefonu biz gönderirken Samsung hammer kılıf ile gönderdik, bize geri geldiğin de hammer kılıf telefona takılı değildi ve sol telefonun sol çerçevesi kırılmış ve ezilmiş bir şekilde telefonu aldık, bu telefon servise ilk geldiği zaman mutlaka fotoğraflanmış olması gerekiyor, kargonun teslim günü, saati ile fotoğraflandığı tarih-saat bilgileri kontrolü sağlandıktan sonra bizde ki resimler ile karşılaştırma yapılabilir. Zararımın giderilmesini ve telefonum eski haline ivedilikle getirilmesini istiyorum.

02 Haziran 2023 08:58 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Tuğrul
09 Haziran 2023 12:44

Atakan sonuçtan memnun

Atakan
20 Ekim 2023 13:04
"Şikayetim ile Samsung sonuna kadar ilgilendi ekranda baskı var demişti garanti servisi ama öyle bir şey olmadığını belirttim ücretsiz değiştirdiler. Teşekkürler..."

Samsung Galaxy Z Flip 4: Tekrarlayan Ekran Sorunları Ve Yüksek Onarım Ücreti

Mahir
09 Şubat 00:32

Yusuf
13 Ekim 2023 11:28
Samsung Telefon Z Fold Serisi Ve Başımıza Gelenler
Tuğrul sonuçtan hiç memnun değil

Tuğrul
26 Kasım 2024 16:04
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

İbrahim
15 Kasım 2024 23:07