Samsung Telefon A73 Şarj Girişi Nem Toz Uyarısı

10 Mayıs 2024 00:15

A73 cihazında sürekli 'nem hatası, şarj aletini çıkarın' uyarısı alıyorum; oysa cihazda herhangi bir nem veya toz bulunmuyor. Cihazı yeniden başlattığımda hata mesajı kayboluyor. Ancak bu hata, iki üç günde bir tekrar ediyor ve şarj aletini takıp çıkarmak zorunda kalıyorum. Cihazı kapatıp açmak da zaman alıyor ve bu durum gerçekten can sıkıcı. Sanırım yazılımsal bir sorun var.

10 Mayıs 2024 09:35 (Şikayetten 9 saat sonra)

Ali
Ali

Aynı durumu yaklaşık 6 aydır bende yaşıyorum ve şarj edebilmek için mecburen telefonu tamamen kapat aç yapmam gerekiyor ve artık uyarıda vermiyor hatta şarj kablosunun azıcık hareket etmesi bile şarjın durmasına sebep oluyor bazen tek kapa aç yapmamda düzeliyor bazense 3 4 defa kapat aç yapıyorum daha sonra düzeliyor bazende şarj oluyor diye gösteriyor örneğin %38 rahat 20 25 dakika geçiyor geliyorum %38 de kalmış oluyor sonra yine telefonu kapa aç yapıyorum şarjı %34 e düşüyor telefonu yeni çıktığı dönem almıştım rahat 3 4 yıl kullanabileceğimi düşünüyordum şimdiyse Samsung a küfrede küfrede bir daha kullanmayacağım diyorum

Tunay sonuçtan hiç memnun değil

24 Mart 2025 22:48

19 Mayıs 2024 21:59