Yiğit sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Galaxy A52 Ekran Donma Problemi

14 Ağustos 2023 22:28

Merhaba. 1 haftadır Samsung Galaxy a52 telefonumun ekranı donuyor. Özellikle her telefon görüşmesini bitirdikten sonra donuyor hiçbir şekilde ekranda dokunmatikle alakalı bir işlev olmuyor. Açma/kapama ve ses azaltma tuşuna 7 saniye boyunca basıp reset atıyorum ve bu işlemi gün boyu yapıyorum. Ciddi durumlarda, acil durum gereken zamanlarda çok tehlikeli bir durum yaşıyorum. Lütfen Samsung'dan ricam bana yardımcı olun bu kötü problemi çözelim. Dönüşünüzü rica ediyorum. Saygılarımla.

20 Ağustos 2023 19:11

Merhaba. 2 haftadır Samsung Galaxy a52 telefonumun ekranı donuyor. Özellikle her telefon görüşmesini bitirdikten sonra donuyor hiçbir şekilde ekranda dokunmatikle alakalı bir işlev olmuyor. Açma/kapama ve ses azaltma tuşuna 7 saniye boyunca basıp reset atıyorum ve bu işlemi gün boyu yapıyorum. Ciddi durumlarda, acil durum gereken zamanlarda çok tehlikeli bir durum yaşıyorum. Lütfen Samsung'dan ricam bana yardımcı olun bu kötü problemi çözelim. Dönüşünüzü rica ediyorum!

20 Ağustos 2023 16:25

15 Ağustos 2023 08:46 (Şikayetten 10 saat sonra)

Yiğit
Yiğit
15 Ağustos 2023 21:52

Bugün Samsung'dan Esra Hanım aradı. Sonra Dilek Hanım'a aktardı. Menüden bir şeylere yönlendirecekti tam hoparlöre alayım tuşlara basayım dedim fakat telefonumun ekranı dondu ve işlemi yapamadık:) Dedim ki siz kapatın ben kapatamıyorum reset atmam lazım. Üç kere görüşmeyi sonlandırıyorum diye söyledi. Sadaka verir gibiydi aldık kabul ettik:) Kapatalım ben sizi reset atıp arayayım bu numaradan dedim tabii dedi fakat 12 dakika boyunca çaldırdım telefona cevap veren olmadı. Yine çözemedik. Samsung'da çalışan, Allah'ını seven ve çözüm odaklı, takıntılı biri beni arasın:) Çözelim şu sorunu gerçekten tahammül sınırının çok üzerinde bir yerdeyim. Son güncellemeden sonra böyle olduğunu düşünüyorum. Dönüş yapınız lütfen!

Semih
Semih

Merhabalar sorunu çözebildiniz mi acaba?

26 Ağustos 2025 19:39
Tüm Galaxy A52 Şikayetlerini Gör