Samsung Galaxy 20FE Ekranda Black Crush Sorunu

Samsung Galaxy 20FE Ekranda Black Crush Sorunu
12 Şubat 2024 00:09

Telefonumun ekranında karanlık ortamda daha net belli olan pikselleşme Black crush sorunu mevcut, telefonda dizi-film izlemek işkenceye dönüştü. Bazı sahnelerde bu sorun ortaya çıkıyor. Sorunla ilgili Samsung Galaxy s10 ve kendi cihazımı yan yana koyduğum aynı dizinin aynı sahnelerini açtığım bir video mevcut ve yine fotoğrafları ekledim. Farklı bir ekran sorunundan cihaz daha önce de servise verildi, garanti kapsamında ekran değişimi yapıldı. Yeni takılan ekranda da bu sorun ortaya çıktı. Yine daha önce bir kamera sorunundan cihaz garantiye gitmiş garanti kapsamında kamera değişimi yapılmıştı. Yeni takılmış ekranda da sorun yaşıyor olmam ikinci kez olması çok can sıkıcı, telefonu servise ekran koruyucu ile gönderiyorum ekran koruyucusuz geri geliyor ve sürekli yeni bir ekran koruyucuya 300 lira civarında para ödüyorum. Telefonumun sıfır cihaz ile değiştirilmesini talep ediyorum.

12 Şubat 2024 09:02 (Şikayetten 8 saat sonra)

Hamza
Hamza
12 Şubat 2024 20:27

Henüz benimle irtibata geçen olmadı.

İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

03 Ağustos 2025 14:30
Samsung Galaxy S24'te Tekrarlayan Ekran Kararması Ve Garanti Sorunu
Leyla sonuçtan hiç memnun değil

Samsung S23 Ultra Modelde Ekranda Gölge.

12 Ekim 2023 16:25

25 Haziran 2023 12:30
Beytullah sonuçtan hiç memnun değil

18 Ocak 2024 17:16
Samsung S20+ Beyaz Ekran Sorunu
Samsung S20+ Beyaz Ekran Sorunu
Gülşah sonuçtan hiç memnun değil

12 Ekim 2023 16:44
Samsung Telefon S20 Telefon Ekranı Beyazlaşması