Faruk sonuçtan hiç memnun değil

Samsung A53 Instagram Video Oynatma Sorunu Ve Teknik Servis

26 Temmuz 2023 17:23

16.03.2023 tarihinde Samsung a53 model bir telefon aldım. Telefonu ilk aldığımdan bu yana ; özellikle Instagram üzerinden videoları oynatırken donma problemi, çağrılar esnasında bağlantı problemi, bazı programlarda kasma ve ekran kilitli iken bildirimler yanıp sönme sorunlarını yaşadım. Yaşadığım sorunlardan dolayı teknik servise gönderdim. Onarıldığı iddiası ile telefonu gönderdiler ancak telefonda bir düzelme yoktu. Tekrardan telefonu durumu belirterek yolladım. Herhangi bir sıkıntı olmadığını iddia ederek tekrar tarafıma yolladılar. Yaşadığım sorunların ekran kayıtlarını ispat niteliğinde ekte sunuyor olacağım. Telefonun arızalı olduğu yetmezmiş gibi bir de bu derece ilgisiz ve bilgisiz teknikle uğraşmak son derece yorucu ve üzücü bir durum oldu. Tarafıma Samsung tarafından değişim amaçlı dönüş olmasını istiyorum.

27 Temmuz 2023 09:00 (Şikayetten 15 saat sonra)

Faruk
27 Temmuz 2023 19:52

Bekliyorum. Halen bir arama yok.

Faruk
22 Ekim 2023 22:48

İşlem yapılmadı. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yaptım. Böyle firma görmedim ilgisizler

Halil sonuçtan hiç memnun değil

17 Kasım 2023 01:25

25 Temmuz 2023 18:40
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

13 Mart 2024 22:54
Yasin sonuçtan hiç memnun değil

21 Kasım 2023 11:18