Media Markt Servis Süresi Mağduriyeti

Media Markt Servis Süresi Mağduriyeti
22 Şubat 2024 20:35

Merhaba, 25 Ocak 2024 tarihinde Bahçeşehir Migros AVM'deki Media Markt mağazasına dış ekranı kırılan ve kaskodan tamir edilmesini istediğim bir adet Samsung S23 Ultra 512 GB Phantom renk cep telefonumu teslim etmiştim. Ancak yasal süreç olan 20 iş günü (21.02.2024) süresi aşıldığı için ürünümün değişimini veya elinizde yoksa yeni modelini acilen talep ediyorum. Aksi takdirde hukuki haklarımı kullanacağımı ve konuyu uzatmadan hızlı bir şekilde mağduriyetimin giderilmesini beklediğimi belirtmek isterim. Konuyla ilgili uzattığınız süreçlerden kaynaklanan ve işle ilgili yaşadığım tüm maddi olumsuzluklardan doğacak bedeli talep edebileceğimi hatırlatır, iyi çalışmalar dilerim.

23 Şubat 2024 09:04 (Şikayetten 12 saat sonra)

Eray
Eray
23 Şubat 2024 15:47

Bugün Samsung tarafından arandım fakat bana Samsung servis numarası soruldu ve ben şikayet konumun başında ve eklediğim evraklarda da Media Markt tan alındığını belirtmiştim yanlış bir şekilde şikayetimin değerlendirmeye sokulduğunu düşünüyorum geri dönüşünüzü bekliyorum. Ben ürünü Media Markt tan aldım ve ürünü Media Markt a teslim ettim.

Telefon Tamir Sürecinde Yaşanan Gecikme Ve Bilgilendirme Eksikliği

24 Ekim 2025 11:06
Yemen sonuçtan hiç memnun değil

27 Mart 2025 11:54

25 Aralık 2024 17:24
Samsung S24 Ultra Kamera Sorunu Ve Yetersiz Müşteri Hizmetleri
Tarık sonuçtan hiç memnun değil

Samsung S22+ Ultra'da Garanti Sonrası Kronik Anakart Sorunu

18 Haziran 2025 16:42