Asya sonuçtan hiç memnun değil

Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Bebeğini Ve Canını Seven Bu Doktora Gitmesin

19 Mayıs 2023 19:45

Samsun araştırma Hastanesi ek hizmet binası kadın doğum uzmanı GO... Şa... Ak.'dan şikayetçiyim. 40 haftalık hamileyken kontrole gittiğimde bebeğimin gelişiminin 36 haftalıkken durduğunu ve daha fazla beklenmemesi gerektiğini söyledi. Bana belgelerimi verdi ve yatış işlemlerini hallettim. Ertesi gün nöbetinde geldi ve açılma olup olmadığına baktı. 3 cm açılmam olduğunu ve bebeğimin de normal doğuma uygun pozisyonda olduğunu söyledi. Beni apar topar doğumhaneye alıp, suni sancı verdiler. NST cihazları bozuktu ve benim sancım olduğu halde bana inanmadılar. Ağlıyorum diye ebeler tarafından azar yedim üstelik.

Tam karşımda çay içip, patlamış mısır yerken dedikodu yapan ebeler de ayrı bir olay zaten. Allah hepinizi bildiği gibi yapsın.

Gelen geçen açılmam olup olmadığına bakıyordu. Ebeler açılmam olmadığını ve bebeğin normal doğuma uygun pozisyonda olmadığını söylerken, doktor ısrarla açılmam olduğunu savunuyordu. Kan revan içinde kaldım. Üstelik doktor en son bir çubukla suyumu patlattı. Tam 16 saat suni sancıyla acılar içinde beklerken, sabah doktor beni kontrol bile etmeden nöbeti bittiğinde çıkıp gitmiş. Çok şükür ki ondan sonra nöbeti devralan doktor sayesinde bebeğime de bana da bir şey olmadan sezaryenle doğumum gerçekleşti.

Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Samsun Çocuk Hastanesi Acil Servis Ekibinin İlgisizliği

07 Temmuz 2024 07:14
Bahar sonuçtan hiç memnun değil

Hamilelik Kontrolünde Yaşanan Kabus: Zorunlu Doğum Ve İhmalkarlık

30 Mart 2025 20:04