Mutfak Çekmecesi Kapakları Sürekli Çıkıyor

27 Ekim 2024 00:14138
Cemil'in Teşekkür Mesajı
Şikayet ettiğime üzüldüm keşke şikayet bazında değil de mağduriyet giderme başlığında olsaydı şikayeti yazdım anında dönüş oldu ihtiyacıma cevap verildi mağduriyetliğim giderildi Ülkede böyle Ticaret yapıldığını görmek beni sevindirdi Rabbim işinizi gücünüzü bereketli kılsın. Teşekkürler...

S****, mutfak çekmece kapakları çıkıyor. Kilitleri tutmuyor, takıyorum; çekmeceyi açınca kapak çıkıyor. Ne yapmam gerekiyor? Yardımcı olursanız sevinirim. Kilit tutmuyor, kapak hemen çıkıyor. Yedek parçasını da bulamadım. Görselde modelini attım, umut ediyorum ki bir çare bulursunuz. Teşekkür ederim.

27 Ekim 2024 20:38 (Şikayetten 20 saat sonra)

Merhaba, Öncelikle ilginize teşekkür ederiz. Çağrınız kayıt altına alınmıştır. Cumhuriyet Bayramı tatili sebebi ile 30 Ekim 2024 tarihî itibari ile teknik tanıtım uzmanımız sizinle iletişime geçerek konu hakkında bilgilendirme yapacaktır. Durumu bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz.

4 Kasım 2024 16:01

Ürün 1Z1E02506800411401 ilgili referans numarası ile adresinize kargo yapılmıştır. Tekrar başka bir konuda yardıma ihtiyaç duymanız halinde iletişimde olmaktan mutluluk duyacağımızı bilgilerinize sunar iyi günler dileriz.

Cemil
5 Kasım 2024 13:32

Çekmece Kapağı Kilitleme Sorunu

5 Nisan 2025 17:32153

"Teşekkürler"

Samet A. Ş Çekmece Tırnakları Kırıldı Kendiliğinden Açılıyor

5 Temmuz 2024 01:10712

"İletişime geçer geçmez kırık olan parçaları tarafıma gönderdiler (ücretsiz bir şekilde) Takma işine tam becerememiştim, WhatsApp üzerinden yardımcı olan Nuh bey'e çok teşekkür ederim. Mekanizmayı komple sökerek parçaları taktım, şu an sorunsuz olarak çalışıyor. Keşke her firma bu şekilde ürünlerinin arkasında durabilse."

Samet A.Ş Mutfak Dolabı Çekmece Arızası Ve Yedek Parça Sorunu

9 Mart 2024 14:25261

"Samet aş yetkilisi Nuh Bey’e çok teşekkürler. Sorunum ile çok kısa sürede hem bu platformdan hem de WhatsApp üzerinden iletişime geçerek ilgilendi. Müşteri lehine çözüm odaklı yaklaşımından dolayı firmaya ve yetkilisi Nuh Bey’e çok ama çok teşekkür eder, iyi çalışmalar dilerim."

Tümünü Gör
Samet A. Ş Hüsranı!