Salamis Bay Conti Resort Hotel Vaad Edilen Ultra Konseptin Hayal Kırıklığına Dönüşü

08 Şubat 2024 08:59

Tatilbudur firmasından 19.01.2024-22.01.2024 tarihleri arasında Kıbrıs Salamis Bay Conti Resort Hoteli için Ultra her şey dahil konseptli tatil paketi satın aldım. Otele vardığımız da ilk gün Tatilbudur temsilcisi tarafından otelin hizmetleri ile alakalı kullanabileceğimiz imkanlar hakkında genel bir bilgilendirme yapıldı. Otelde farklı konseptlerde mutfaklar mevcut fakat bizim gittiğimiz tarihte hiç biri hizmet vermemekteydi. Snack bar kapalıydı. Ana yemekhane kapatılmış, Seminer salonu yemekhane gibi kullanılmaktaydı. Ara öğünlerde sadece kurabiye vardı. Otele 1 ay önce giden arkadaşlarım bizimle aynı ücreti ödemesine rağmen bu hizmetlerin hepsinden faydalanmıştı. Otel görevlilerine bu hizmetlerden neden faydalanamadığımızı sorduğumuzda bakımda olduklarını söyledi. Bu yalandı sadece kapatmışlar. Otelin bütün hizmetlerini aynı anda nasıl kapatabiliyorsunuz. Otelin Ultra her şey dahil konsepti bile alakası yoktu hatta her şey dahil konseptini ancak karşılıyordu. Yemek kalitesi kötüydü. Aç kaldık. Doğru düzgün bir ızgara bile yoktu. Ağırlıklı makarna çıktı. Otele sadece kumar oynayacaksan oyna yoksa naparsan yap konseptinde yapıya bürünmüş. Tatil paketi alırken Ultra her şey dahil konseptinde sundukları hiçbir hizmetten faydalanamadık. Ayrı Tatilbudur yetkilileri ile yüzlerce kez görüşmemize rağmen hiçbir çözüm bulamadılar. Buldukları çözümler bizi hep mağdur etmek amaçlı çözümlerdi. Biz sattık ne yaparsanız yapın mantığında bir hizmetti. Geçirdiğim en kötü tatil tecrübesi oldu. Salamis Bay Conti Resort Hoteli sözde Ultra her şey dahil konseptinde olan fakat alakası olmayan vasat bir oteldir.

Aşağıda Tatilbudur müşteri temsilcinin otel hizmetleri ile alakalı paylaştığı dokümanı ekledim.
Selçuk restoranı, Chinese restoranı, Pool bar, Othello Bar, Nargile, bu hizmetlerin hepsi kapalıydı.
Bu hizmetlerin kapalı olduğuna dahil otele gitmeden önce bize hiçbir bilgilendirme yapılmadı.

Guest
Guest

Sayın Hamdi Bey, Öncelikle, tatil deneyiminizle ilgili düşüncelerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Konaklamanız sırasında beklentilerinizi karşılayamamış olmaktan dolayı üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Ayrıca, yemek çeşitliliği ve kalite konusunda memnuniyetsizlik yaşamanız bizi derinden üzmüştür. Geri bildirimlerinizi ilgili departmanlarla paylaşarak, süreçlerimizi gözden geçireceğimizi ve hizmet kalitemizi artırmak adına gerekli iyileştirmeleri yapacağımızı belirtmek isteriz. Bir sonraki tatilinizde sizi ağırlama fırsatı bulabilirsek, bu kez daha iyi bir deneyim yaşamanız için elimizden gelenin en iyisini yapacağımızdan emin olabilirsiniz. Saygılarımızla, Misafir Hizmetleri Ekibi

Selin sonuçtan çok memnun

29 Ocak 2024 17:16
"Sorunumuz hızlıca çözüme kavuştu. Touristica'dan bizimle iletişime geçen Tuana Hanım'a ve müşterilerinin memnuniyetini her şeyden önde tutan Salamis Bay Conti Otel Yönetimi ve CRM Müdürü Müge Hanım'a çok teşekkür ediyorum."