Sakarya Üniversitesi Pedagojik Formasyon Ön Kayıt Alıp Formasyon Vermemesi

Sakarya Üniversitesi Pedagojik Formasyon Ön Kayıt Alıp Formasyon Vermemesi
15 Eylül 2023 03:25

Ben bu sene pedagojik formasyon derslerinin bir kısmını alarak mezun oldum ve tekrar Sakarya Üniversitesi'nden formasyon derslerini almak için başvuru yaptım. Başka üniversitelere de başvuru yaptığım için Sakarya Üniversitesi'nin açtığı formasyon koordinatörlüğüne mail attım onlar ise eğitim fakültesine yönlendirdiler. Eğitim fakültesine de mail attım ve aradım ama hiçbirine geri dönüş yapmadılar. 14 Eylül tarihinde aradığımda ise formasyon vermediklerini söylediler. Ben sistemden ön kayıt yaptım ve kaydımın da alındığı yazıyordu. Bu yüzdende başka üniversitelerdeki başvuruları kaçırdım ve hiçbir yerden formasyon alamıyorum. Şu an bir senem gitmek üzere bu yüzden lütfen bir şekilde yardımcı olun.

22 Eylül 2023 10:18 (Şikayetten 7 gün sonra)

Merhaba. 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılında Pedagojik Formasyon Eğitimi için mezun öğrenci başvurusu açılmamıştır. Başvuru yapmış olduğunuz sayfa geçmiş yıllara ait bir linktir. İyi günler.

Bu linki kaldırın o zaman sayın yetkili, ayrıca sayfanız çok yetersiz ve eksik. Lütfen daha profesyonel ve güncel sayfa açın ve insanları mağdur etmeyin.

Merve sonuçtan hiç memnun değil

Sakarya Üniversitesi Mezunlara Yönelik Pedagojik Formasyon Açmıyor

01 Temmuz 2024 00:55

Sakarya Üniversitesi Mezun Öğrenciler İçin Formasyon Açmıyor

18 Eylül 2023 12:53
Mahmut sonuçtan hiç memnun değil

27 Temmuz 2024 18:38