Betül
31 Ekim 2024 21:112.353

sahibinden.com linki üzerinden mağdur edildim. Mobilyalarını sahibinden.com'dan 2. El olarak satışını gerçekleştirdiğini söyleyen şahsın linkine tıkladım. Link, direkt sahibinden.com sitesine yönlendirdi. 50.000 TL olarak satıcıyla anlaştık.

'param güvende' hizmeti ile ödemeyi gerçekleştirdim. Ancak sitedeki linkten sonra yönlendirilen ödeme linki sahte çıktı. Daha sonra ödemenin onaylanmadığı iletilerek 50.000 TL daha talep edildi. Vermedik. 21 iş günü sonra 16.800 TL kesinti ile iade yapılacağı söylendi.

Daha sonra sahibinden.com'un muhasebesinden aradığını ileten şahıs küfürler etti. Savcılığa da başvuruda bulunduk. 50.000 TL mağduriyet yaşadık. Mağduriyetin giderilmesini talep ediyoruz. Şahıslar, sahibinden.com'un sitesini kopyalayarak gerçekleştirdi.

Gozluksuz
Gozluksuz
2 Haziran 2025 23:56

Merhaba, bizim de başımıza geldi aynısı bir sonuç alabildiniz mi? Dönüş yapmanız çok kıymetli vaktiniz varsa eğer çok mutlu olurum :(

Sahibinden.com Alışverişinde Yanıltıldım

Emrah

sahibinden.com üzerinden param güvende ile yapmış olduğum alışverişte yanıltıldım. Şahıs, paramgüvende üzerinden ödeme y...

2 Yorum

Tümünü Gör
Sahte Web Sitesi Yanılttı!

Sahte Web SitesiYanılttı!

Zafer