Sahte Web Sitesi Dolandırıcılığı Masal Yapı Market Şikayeti

17 Aralık 2024 21:07

sahibinden.com ile 'param güvende' sistemi ile bir ürün almak için linke tıkladım adres ve bilgiler dahil her şeyi doldurdum referans numarası girilmemiş diye birkaç dakika içinde logolu bir numara tarafında arandım ve eksik bilgi girildiğini paramın askıda kaldığını yeniden sipariş girip onaylı ama geleceğini söylediler iade etmek istiyordum ama yeniden para istiyorlar ve tarafıma 'param güvende tarafından da ödeme alındı.

Zaten mağdur edildik bu durumun bir an önce düzlemesini istiyorum. Arayıp satıcıyla ve sözde sahibinden avukatıyla konuşuyorum tekrar tekrar ödeme yapmam gerektiğini söylüyorlar. Bu kezde bizi mağdur edecekler.

Alaattin
Alaattin

Sizi Logolu arayan WhatsApp üzerinden aramıştır. Sahte site sahibinin ortağıdır. Kendileri başka siteden çekim yapmaya çalışınca size gelen SMS kodunu sorduğundan çekim yapıp sizi dolandıramamış sizi avukatmış gibi arayıp kodu alıp kartınızda ki tüm limiti çekmeye çalışırlar. Hiçbir sistem Satın aldığınız bir ürüne ödeme için tekrar arama yapmaz. En fazla siparişiniz oluşturulmamış olur. Ödeme için ısrar ediliyor ise ya dolandırıcılık vardır o işte ya da arızalı bir ürün gazlamaya çalışıyorlardır.

Gozluksuz
Gozluksuz

Merhaba, bizim de başımıza geldi aynısı bir sonuç alabildiniz mi? Dönüş yapmanız çok kıymetli vaktiniz varsa eğer çok mutlu olurum :(

15 Mayıs 2024 16:36