Barilla Markası Adına Kurulan Sahte Web Sitesi Dolandırıcılığı

Barilla Markası Adına Kurulan Sahte Web Sitesi Dolandırıcılığı
29 Aralık 2024 18:04

Barilla markası adına kurulan bir internet sitesinin makarna paketi kampanyasına katıldım. Sadece 75₺ kargo ücreti ödedim ve galeyana gelip katıldım.

İnternette bu konu hakkında şikayet göremedim, bu yüzden ben yazmak istiyorum. Instagram'ın da bu tarz durumlara karşı önlem alması gerekiyor.

Yorumlar (8)

Sevda
Sevda

Barilla adına evet az önce ben de aynısını yaşadım. Ve ne yapacağımı bilmiyorum

Nazlıcan

Sizin gözlemlediğiniz olumsuz bir gelişme var mı bu durumda?

Selin

Hayır bir sorun yaşamadım ama ben birkaç dakika içerisinde hemen kartımı kapattırdım. Kartımı kapatmasaydım bir sorun yaşanır mıydı bir bilgim yok maalesef

Nazlıcan

Aynı duruma ben de düştüm. Nasıl oldu hiç bilmiyorum. Böyle şeyleri merak edip tıklamam bile. Kartı kapattırdım fakat yine de tedirginim

Sanem
Sanem

Aynı şeyi yaşadım. Hediye kazandım sanıyordum. 2 euro seklinde çekim oldu. Barilla müşteri temsilcisi iletişime girdim ne yapsınlar. Kk iptal ettirdim.

Şeyma
Şeyma

Aynı şeyi bende yaşadım. Oysa hiç tıklamam, online alışveriş yapmam. Barilla org diye yazınca bir anlık gaflet orijinal sitesi zannettim. Kontrol amacıyla Google'dan araştırınca sahte olduğunu garantiledim. Sabah sabah olan 75 TL'ye oldu 😅 Zaten boştu ama korkudan kartımı iptal ettim. Şu an website kullanılmıyor.

Ayça
Ayça

Şeyma Ablacım firmalar çoğunlukla Barilla. Com ve barilla.com.tr kullanırlar bir dahakine dikkat etmelisiniz

Selin

Kartınızı kapatmakla iyi yapmışsınız. Ne kadar web sitesi kapansa da kart bilgilerimizin ellerinde olması her şekilde tehlike oluşturur. Geçmiş olsun🙏🏻

11 Ocak 2025 22:27
Barilla Adı Kullanılarak Yapılan Yanıltıcılık Girişimi!
Barilla Adı Kullanılarak Yapılan Yanıltıcılık Girişimi!

06 Ocak 2025 08:50

Sahte Hediye Kutusu Yanıltıcılığı!

09 Ocak 2025 00:01