Amazon Lazaba CC'nin Yanıltıcı Sipariş Mağduru

Bb Kara
18 Aralık 2024 22:231.736

WWW. Lazaba. CC mağduru oldum. Amazon ortağı gibi gösteriyorlar kendilerini. Sipariş göndererek para kazanma vaadiyle param gitti. Toplamda her gün 60 sipariş tamamlamak vaadiyle başladım. Değişik tutarda siparişler geliyor. Onaylıyorsunuz, 60 sipariş verince günün görevleri bitmiş oluyor ve komisyon sonra parayı çekemiyorsunuz. Sonra para yatırma talep ediyorlar. Yatırıyorsunuz ve böyle böyle 29,011 dolarım gitti. Parayı da çekemedim.

Yorumlar(6)

Abdullah
Abdullah
29 Ağustos 2025 11:44

Beni de kandırdılar ilk önce yem veriyorlar sonra bütün parayı alıyorlar

God
God
5 Ocak 2025 17:40

Sana yardım edebilirim.

Burhan
Burhan
1 Ocak 2025 23:52

Merhaba aynı uygulama benimde önüme çıktı. Nasıl süreç işledi biraz açıklar mısın? Bütün 60 görevi tamamlayabildin mi? Süreç nasıldı?

Cemal
18 Eylül 2023 11:313.402

Amazon Affiliate diye bir site https://help buy. Store/index/user/login. Html tarafından şikayetçiyim. Malezya da oturdu...

13 Yorum

E-ticaret Marka Taklidiyle Dolandırıcılık 500.000 TL'lik Yatırımın Bloke Edildiği Yanıltmaca

Alparslan
16 Mart 2024 22:2224.155

Alibaba Amazon aliexpress firmalarının siparişlerini gerçekleştiren http://fjyizhun.com/ sitesinde 500.000 TL'me el konu...

15 Destek147 Yorum

Tümünü Gör
Sahte Web Sitesi Yanılttı!

Sahte Web SitesiYanılttı!

Zafer