Akbank Kredi Reklamı Sonrası Hesap Hareketleri

Akbank Kredi Reklamı Sonrası Hesap Hareketleri

Sosyal medyada Akbank'tan 50.000 TL faizsiz kredi reklamını gördüm ve tıkladım. Banka hesabıma yönlendirdi. Şifremle hesabıma giriş yaptım ve çıktım. Telefonuma gelen arka arkaya kredi kartı talebim olduğunu görünce bir sorun olduğunu anladım. Tekrar hesabıma giriş yaptım. Lidio hesaplarımdan iki kez 29.000 TL nakit çekim ve kredi kartımdan da 29.000 TL harcama yapılmış. Şikayetçiyim ve tüm yasal yollara başvuracağım.

16 Ekim 2024 08:52

Lidio aracılığı ile dolandırıldım yanıltıcı reklam ile Akbank hesabımdam lidio ödeme aracılığıyla 29000 TL iki kez para çekildi ardından kredi kartımdan da lidio ile harcama yapılmış ek kart başvurusu da yapılmış lidio kime aracılık ediyor insanları mağdur etmek amacıyla mı kurulmuş bir sistem olduğunu düşünüyorum yazık değil mi güvenlik açığı olan banka dahil olmak kaydıyla şikayetçiyim sorunumun en kısa sürede çözülmesini istiyorum

16 Ekim 2024 08:53

Şu ana kadar hiçbir gelişme yok

16 Ekim 2024 09:53

Merhaba öncelikle teşekkür ediyorum cevabınız için fakat ezbere ön yargılı cevabınız için üzgünüm, yanıltıcı reklam ile banka sistemine giriş yaptım kredi işlemleriyle ilgilendiğim sırada hesabımdan hem nakit çekim iki kez 29000 TL hem de kredi kartımdan 29000 TL lik lidio tarafından harcama yapılmıştır. Ek kart başvurusu maili gelince dolandırıldığımın farkına vardım açıklamam net değilse arayın görüşelim

29 Ekim 2024 09:52

Ekteki harcamalar benim tarafından yapılmamıştır, lidio ödeme sistemimden haberim bile yoktu aynı anda hem nakit çekim hem kredi kartından harcamalar yapılmış ne şifre ne harcama onayı almadan bu işlemler gerçekleşmiş lütfen 120 bin tl yi hesabıma iade edin

12 Kasım 2024 19:02

Evet Lidio/epin. Net benim haberim olmayan kartlardan iki kez 29000 Tl daha harcana yapmış. Kartlarımdan toplam 90000 Tl hesabımdan da 60000 Tl olmak üzere toplam 150 bin Tl çekildi bu paraların hesabıma iadesini istiyorum. Lütfen çektiğiniz paraları geri yatırın psikolojim altüst oldu

17 Ekim 2024 18:35

Çözüldü mü sorun merak ettim

Hesabımdan Bilgim Dışında 50.000 TL Çekildi

01/12/2024 tarihinde Akbank hesabımdan 25.000 TL ve Akbank kredi kartımdan 25.000 TL olmak üzere, toplamda 50.000 TL ben...

Tümünü Gör
Sahte Web Sitesi Yanılttı!

Sahte Web SitesiYanılttı!

Zafer