Gaziantep Üniversitesi Araştırma Ve Uygulama Hastanesi İnsan Sağlığı Hiç Bu Kadar Ucuz Olmadı

31 Mayıs 2024 13:152.754

Kur'an hakkı için gelenler bin pişman oluyor. Doktor ilgisiz, hemşire yok, idrar testi 5 saat sürer mi? Laboratuvarı arasanız, 'telefon yok bizde' diyorlar. 'hocam, 2.5 saattir yarım saat sonra diye diye 5 saattir bekliyoruz' dedik, 'benim sorunum değil' diyor. Laboratuvara gidiyorsunuz, kimse yok, orada güvenliğe söylüyorsunuz, o arıyor ve geliyor. 'cihaz arızalıydı, yeni yapıldı' diyorlar. Devlet bitmiş...

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Laboratuvar Bölümünde Yaşadığım Sorun

17 Nisan 2024 16:462.879

Sabah gittiğimde doktor idrar tahlili istedi. Çocuğum beş yaşında olduğu için o an yapamadı. Kimse bilgi vermedi; labora...

Karaman Eğitim Araştırma Hastanesi Acil Serviste İhmal Ve Denetimsizlik Nedeniyle Yaşanan Mağduriyet

1 Temmuz 2025 tarihinde Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi’nde kardeşimle birlikte yaşadığım süreç, sağl...

Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma Ve Uygulama Hastanesi Çok Mağdur Durumdayım!

GaziantepÜniversitesi Şahinbey Araştırma Ve Uygulama Hastanesi Çok Mağdur Durumdayım!

Abdurrahman
Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma Ve Uygulama Hastanesi Doktorun Görevinde Olmaması

GaziantepÜniversitesi Şahinbey Araştırma Ve Uygulama Hastanesi Doktorun Görevinde Olmaması

Yusuf