Enes sonuçtan hiç memnun değil

Sahibinden.com'un Kendiyle Çelişen Algoritması

29 Temmuz 2024 16:45

Sahibinden.com aracılığı ile aracımın satılık ilanını paylaştım. Bu işlemi gerçekleştirirken aracın kasa tipini seçerken A3 Hatchback ve A3 Sportback arasında Sportback işaretlemem gerekirken aracın aynı zamanda hatchback bir araç olmasından ötürü hatchback'i işaretledim. Sonrasında bu marka modelde hatchback araçların 3 kapı olduğunu öğrendim ve değişiklik yapıp aracı Sportback bölümüne almak istedim. Müşteri temsilcilerini aradığımda yardımcı olamadılar. Dilek ve şikayet bildirdim ve beni tekrar aradılar ve onlar da aynı şeyleri söylediler. Bu noktada değişiklik yapılamıyormuş. İnanılır gibi değil. Sebebini sorduğumda, insanların bu şekilde karşı tarafı kandırdığından bahsediyorlar. Fakat boya, değişen ya da kilometre gibi etken öğeleri istediğiniz gibi değiştirebiliyorsunuz. Bu noktada bu ilan süreci içinde değişiklik gösterebilir diyorlar. Peki kötü niyetli biri bu şekilde daha etkili bir kandırma yapamaz mı? Kasa tipi yerine bu noktalarda değişiklik yapması daha etkili. Kaldı ki ilan sürecinde 'olabilir' diye bahsettikleri ihtimaller bu noktada da geçerli. İnsanlık hali, araç yanlış sekmeden devam edilmiş, tüm alt sekmeler aynı olduğundan da fark edilememiş. İşin en garip kısmı, aslında ben şu an milleti kandırmış oluyorum. Araç ilanda 3 kapı yazarken fotoğraflarda 5 kapı gözüküyor. Gerçekten gülüyorum bir yandan. Bu denli büyük kurumsal firmanın nasıl birbiriyle bu kadar çelişen algoritması olabilir? Bir de şu garip, bana ilanı silip tekrar yüklememi söylüyorlar. Yani tekrar ödeme yapacağım. Tekrar silip yükleyebildiğim bir durumda bu mümkünse ne anlamı kalıyor?

30 Temmuz 2024 07:53 (Şikayetten 15 saat sonra)

30 Temmuz 2024 09:24

Gerçekten bu noktaya dikkat etmeniz gerekiyor sistem tamamen kendi ile çelişiyor sahibinden.com için bu sistem yakışık kalmıyor hızlı dönüş yaparsanız sevinirim

30 Temmuz 2024 18:04

İlanı kaldırıp tekrar yayımlamak durumundayım insanlar arayıp uyarıyorlar boşu boşuna ilan parası vereceğim gerçekten yazık

Berkay sonuçtan çok memnun

30 Mayıs 2025 07:40
Sahibinden.com'da Yanlış Kasa Tipi Nedeniyle İlanım Yayınlanmadı, Ücret İadesi Yapılmıyor
İrem sonuçtan hiç memnun değil

31 Ocak 2025 18:40
Sahibinden.com İlan Yenileme Sorunu Ve Yanlış Kasa Tipi İddiası
Sahibinden.com İlan Yenileme Sorunu Ve Yanlış Kasa Tipi İddiası
Burcu sonuçtan hiç memnun değil

12 Temmuz 2023 11:52

Sahibinden Kapora Yanıltmacası