11 Ekim 2023 17:14

10.10.2023 tarihinde akşam saatlerinde Facebook uygulamasında bulduğun bir ilanın sahibine yazdım. Motor almak için. Kendileri iletişim numaraları verdi numara da bu 0506******42. İsimleri A**** ç**** ve A**** ş***** adında iki p*ç. WhatsApp üzerinden iletişime geçin dediler geçtik. Sahibinden.com uygulaması ismini vererek bir link gönderdiler. Param güvende ile satın alabilirsiniz dediler. Yazışmalarımız tümü mevcuttur. IBAN numaraları vererek 4 defa 7500 TL aldılar. Toplamda 30.000 yakın paramızı aldılar o. Ç ları. Her türlü mağduruz. Bu tür güvenilir bir uygulama nasıl olur da oyuncak olur başkasının elinde de bu kadar kolayca link gönderip insanları mağdur ediyorlar anlamış değilim. Her türlü şikayetçiyim. Mağduriyetimin giderilmesini istiyorum gereken bir an önce yapılsın lütfen. Savcılığa da suç duyurusunda bulunacağım. Link de burda http://sahibinden.ortak-hizmet.com.tr/ilanim/arora-elektrikli-motosiklet&11092023091507-1062

profile profile profile
11 Ekim 2023 17:59 (Şikayetten 44 dakika sonra)

Zeynep
Zeynep

Merhabalar bende aynisini yaşadım parasını geri alan oldu mu

Abdullah
Abdullah

Hiç ürün alıp satmadım dedi tuza ga düştü :) eğer daha önce 1 defa param güvenle ile bir şey alsaydın seni kandıramazdı :)

İbrahim
İbrahim

Aynı sorunu bende yaşadım. Siz bir gelişme elde edebildiniz mi?

Ali
Ali

Abicim iyi misin ya bir bakar insan o link sence sahibinden linki mi? Bir de siteye suç atmışsın.

14 Temmuz 2023 03:01

Sahibinden.com Üzerinden Yapılan Alışverişte Güven Sorunu Ve Mağduriyet