Burak sonuçtan çok memnun

Sahibinden.com Param Güvendeyle Sattığım Ürün Ücreti İbanıma Gelmedi

01 Ağustos 2024 12:18
Burak'ın Teşekkür Mesajı
“Teşekkür ederim ücret iadesi yapıldı”

Sahibinden.com param güvendeyle 380 TL'ye sattığım ürünün parası ibanıma yatmadı şu şekilde bir e-posta geldi. ---- Değerli Kullanıcımız,

s - Param Güvende hizmeti ile gerçekleştirdiğiniz 14658755 numaralı satış işleminize ait tutar, sahibinden.com hesabında kayıtlı bilgilerinizdeki hatadan dolayı banka hesabınıza aktarılamamıştır. Bu tutarın hesabınıza aktarılabilmesi için aşağıdaki kontrolleri yaparak bilgilerinizi düzeltmenizi rica ederiz.
sahibinden.com hesabınızdaki ad-soyad ve banka bilgilerinizdeki ad-soyad bilgileriniz aynı olmalıdır. Bunun için, “Bana Özel / Hesap Bilgilerim / Kişisel Bilgilerim” alanından “Ad-Soyad” bilgilerinizi kontrol edebilirsiniz.
sahibinden.com hesabınızda kayıtlı olan IBAN bilginizin aktif bir hesaba ait olması gerekmektedir. Bunun için, “Bana Özel / s - Param Güvende / Banka Bilgilerim” alanından IBAN bilginizi kontrol edebilirsiniz. Bankanızdan da hesabınızın aktif olup olmadığını teyit edebilirsiniz. ------- Bu e postadan sonra IBAN numaramı güncelledim ama 3 gün geçmesine rağmen satış ücreti hala hesabıma yatmadı. Bu ücretin hesabıma yatmasını rica ediyorum. Teşekkür ederim.

01 Ağustos 2024 13:58 (Şikayetten 1 saat sonra)

Burak
Burak
01 Ağustos 2024 15:31

Teşekkür ederim ücret iadesi yapıldı

02 Şubat 2025 18:12
Baturalp sonuçtan çok memnun

Baturalp
10 Aralık 2024 13:40
"Hemen 1 saat içerisinde geri dönüş yapıldı ve sorunum çözüldü vaktiniz için teşekkür ederim"

Sahibinden.com Üzerinden Ürün Sattım Ama Para Papara'ya Gelmedi

04 Ocak 2024 14:57