Ali sonuçtan hiç memnun değil

13 Nisan 2024 17:22

18.02.2024 tarihinde sahibinden param güvende üzerinden 1500 TL değerinde ekran kartı satışı gerçekleştirdim. Alıcı ürünü aldıktan sonra işlemi onaylamayıp cep telefonu numarası değişikliği yaptığı için ''bunu müşteri temsilcisi söyledi'' (işleminiz duraklatıldı.) diye bir bildirim aldım. Defalarca müşteri hizmetlerini arayıp sorunu söylememe rağmen sürekli ilgili birime aktarıyoruz ve ilgileniyoruz şeklinde söylediler ama bir türlü sonuca varamadım. Param güvende de param güvende değilmiş onu anladım. Ve hem elimdeki ürünü verdim hem de paramı alamadım. En kısa sürede param hesabıma geçmezse tüm yasal haklarımı kullanarak Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağımı buradan bildiriyorum.
Sipariş No: 14201721

14 Nisan 2024 09:13 (Şikayetten 15 saat sonra)

15 Nisan 2024 17:25

Merhaba, Kullanıcımıza detaylı bilgi verilerek kullanıcımızın memnuniyeti sağlanmıştır. sahibinden.com servis ve hizmetleri ile ilgili şikayet, istek ve önerilerinizi sahibinden.com Yardım sayfamızdan göndererek iletebilirsiniz. Saygılarımızla. sahibinden.com Destek Merkezi

Orkun sonuçtan hiç memnun değil

27 Ekim 2023 13:25

Sahibinden Param Güvende Değil: Ürün Gönderilmedi, Para İade Edilmiyor!

19 Aralık 2024 10:57
Sahibinden Param Güvende Değil: Ürün Gönderilmedi, Para İade Edilmiyor!
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

15 Şubat 2025 03:09

26 Aralık 2023 22:06
Sahibinden.com Param Güvende Saçmalığı.!
Gökhan sonuçtan memnun değil

Sahibinden Param Güvende İle Yaşadığım İade Sürecinde Mağduriyet Ve Destek Eksikliği

Gökhan
04 Haziran 2025 17:26