Alp sonuçtan hiç memnun değil

Sahibinden Yönetmeliğe Aykırı Olmayan İlanım Yayına Alınmadı.

22 Şubat 2024 16:40

Yönetmeliğe aykırı olmayan ilanım yönetmeliğe aykırı gerekçesi ile yayına alınmadı. Tescil tarihi üzerinden 1 yıla yakın süre geçti. 6bin km den de fazla yol yaptım. Bunları bilmeden bu gerekçelerle ilanın reddedilmesini anlamadım. İlanım lütfen yayına alınsın.

Yönetmelik gereği ilanınız yayınlanamadı

Merhaba Alp T****,

1156456531 numaralı ilanınız, ilanınız, İkinci El Motorlu Kara Taşıtlarının Ticareti hakkında Yönetmelik Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik gereğince yayınlanamamaktadır.

İlgili yönetmeliğe göre, ilk tescil tarihinden itibaren 6.000 km ve 6 ayı geçmedikçe otomobil, arazi ve motosiklet araçlarının satışı yapılamaz.

Detaylı bilgi için: İlan Verme Kuralları

Saygılarımızla,
sahibinden.com

23 Şubat 2024 07:43 (Şikayetten 15 saat sonra)

24 Şubat 2024 17:30

Değerli Kullanıcımız, Şikayetiniz ile ilgili kayıtlı iletişim numaralarınızdan sizi aradık ancak ulaşamadık. sahibinden.com servis ve hizmetleri ile ilgili şikayet, istek ve önerilerinizi sahibinden.com Yardım sayfamızdan göndererek iletebilirsiniz. Saygılarımızla sahibinden.com Destek Merkezi

Alp
Alp
24 Şubat 2024 23:18

İlettiğiniz konu ile ilgili inceleme yaparak, en kısa sürede size bilgi vereceğiz cevabinizi aldım ancak arama yaparak ulaşamadığınız bilgisi aldım. Bu bilgi konu ile ilgili değil; iletisim ile ilgili. Arama yaptığınız numara Turkiye operatörüne ait. Ben yurt dışında yaşadığım için gelen aramaları açamıyorum. Ben yazılı olarak şikayetimi iletirken yazılı olarak neden konuyla ilgili bilgi alamadığımı anlamıyorum. Benim iletisim talebim yazılıdır ancak ısrarla ve farklı farklı telefonlardan arandım. Hiçbir şekilde yazılı bilgi verilmiyor.

İlan Yayınlanamıyor: Yönetmelik Engeli

26 Mart 2025 20:38