Sahibinden Telefon Numaramı Gizlediğim Halde Mesajlarda Görünmesi

14 Kasım 2023 11:00

sahibinden.comda ilanlarımda telefon numaram gözükmemesine rağmen gönderilen mesajlarıma yanıt verdiğimde karşıdaki benim telefon numaramı görebiliyor. Bu nasıl saçma bir iştir.
Ondan sonra adam beni telefondan arayıp rahatsız ediyor. Biz boşuna mı telefon numaramızı gizliyoruz. Ben telefondan görüşmek istemediğimi ilanda belirtiyorum siz kimsiniz ki mesajlarda telefonu ifşa ediyorsunuz. Bu KVK ihlalidir. Bu durum sisteminizce hemen düzeltilmezse CİMER'e gideceğim haberiniz olsun.

15 Kasım 2023 10:02 (Şikayetten 23 saat sonra)

16 Kasım 2023 11:21

Merhaba, Kullanıcımıza dönüş yapılarak şikayeti ile ilgili detaylı bilgi verilmiştir. sahibinden.com servis ve hizmetleri ile ilgili şikayet, istek ve önerilerinizi sahibinden.com Yardım sayfamızdan göndererek iletebilirsiniz. Saygılarımızla. sahibinden.com Destek Merkezi

Orçun
Orçun
16 Kasım 2023 19:55
Sahibinden Telefon Numaramı Gizlediğim Halde Mesajlarda Görünmesi

Benim numaramı başkasına mesaj atarken yine paylaşıyorlar. Sizi buna zorluyorlar.

Sahibinden Mesaj Attığım Kişi Tüm Bilgilerine Erişebiliyor

31 Temmuz 2023 11:29

Özgür
26 Ekim 2023 23:55

06 Mart 2024 20:20
İmren sonuçtan hiç memnun değil

Telefon Numaram İznim Olmadan Satıcılarla Paylaşılıyor

13 Ağustos 2025 09:04
Seyhan sonuçtan hiç memnun değil

Sahibinden.com Kişisel Numarayı İzinsiz Paylaşıyor

04 Haziran 2024 13:47