Sahibinden Param Güvende Yöntemiyle Soba Satın Aldım, Paramı Kaybettim

22 Ekim 2023 18:24

Param güvende yöntemi ile sitenizdeki satıcıdan soba aldım ve param güvendeye tıkladığınızda hesap numarası çıktı. O hesaba para gönderdik ve sipariş alındı dedi. Daha sonra arayıp yanlış olduğunu söylediler. Para askıdan kaldı deyip yeniden para göndermemizi istediler ve daha sonra bizi engellediler ve paramızı aldılar. Şikayetçiyim. Sahibinden.com'dan yardım edin.

profile profile profile
22 Ekim 2023 21:32 (Şikayetten 3 saat sonra)

Hilal

Özge hanım bize de aynı yöntemle aldattılar bugün 20bin TL'miz gitti, nasıl bir yol izlediniz sonuç alabildiniz mi

Serpil

Bugün bende aynı sorunu yaşadım beyaz eşya alacaktık babamlara bulmuş görüşmüşler geri kısım ve ödeme için bende görüştüm. Sahte hesap açıyorlarmış size kötü haber veriyorum ama ana site değilmiş. Bu durumda sahibinden.comda çok umursamıyor. 20.000 TL kaybettim. Karakola gittim ve IBAN alıcı kimle ne görüştüysem hepsini verdim. Umarım sonuç alırım. Sizde başvuru yapın vakit geçmeden

Hilal

Merhaba Serpil hanım aynı şey bugün başımıza geldi, sonuç alabildiniz mi

Mevlüt sonuçtan hiç memnun değil

Mevlüt
30 Ocak 2024 15:23