25 Temmuz 2024 15:33

Ben dün PS4 almak için biriyle görüştüm ve sipariş verdim. Param Güvende ile ve siparişi verdikten 2 dakika sonra arayıp ürün kodunu girmediğim için iptal olduğunu söylediler ve bir kere daha 6250 lira yatırırsam 90 saniye içinde paramı iade edip siparişi onaylayacaklarını söylediler. Ben de hayır dedim. Bilen var mı, gelecek mi? 15 gün sonra param gelir mi?

25 Temmuz 2024 16:42 (Şikayetten 1 saat sonra)

25 Temmuz 2024 16:56
sahibinden-param-guvende-15-gun-icinde-para-iadesi-olacak-mi-1.jpg

Çok teşekkür ederim benim öğrenmek istediğim şey bana telefon da 15 gün içinde paranız iade edilecek denildi paramı geri alacağım mı onu öğrenmek istiyorum çünkü beni arayan kişiyi aradım ve bana bilgi vermiyor param gelecek mi dedim mesajlarımı okudu cevap vermedi aynı şekilde arayınca da ilgilenmedi sizden tek istediğim 15 gün içinde paramın gelip gelmeyeceği lütfen en kısa sürede cevap, verin evet veya hayır.

25 Temmuz 2024 16:58
sahibinden-param-guvende-15-gun-icinde-para-iadesi-olacak-mi-1.jpg

Sizden tek istediğim 15 gün içinde param geri gelecek mi beni arayan kişi mesajlarıma cevap vermediği için bu yönteme başvurdum

Nazar
Nazar

Merhabalar paranız geri geldi mi

Hayır maalesef gelmedi

Özenç
Özenç

Gelmeyecek ne yazık ki, gidip karakola suç duyurusunda bulunun elinizdeki kanıtlar ile zaman kaybetmeyin geçmiş olsun.

20 Ağustos 2024 10:30

18 Nisan 2024 15:15