Sahibinden Para İadesi Alamadım Ve Tehdit Edildim!

01 Ağustos 2024 08:27

N***B*** isimli kişiye sahibinden.com uygulamasından Almanca özel ders almak için ulaştım. Kendisiyle 10 ders için anlaştık ve ödemeyi Western Union üzerinden kendisine gönderdim. 1-2gün sonra derse başlayacaktık ki kendisi babaannesinin kalp krizi geçirdiğini tarafıma bildirdi. Tabi ki anlayışla karşıladım sonuçta sağlık bu.! 1-2 gün sonra başlayacağımız konusunda anlaştık ve ardından babaannesinin vefat ettiğini kendisine birkaç gün müsaade etmemi söyledi ve tabi ki yine aynı saygıyla kabul ettim. Bu arada cenazesi varken sahibinden.com da sürekli ders ücretini aşağıya doğru çektiği için App üzerinden bildirim alıyordum. Düşündüm öyle bir boşlukta girip yapmıştır diye. 3 gün üzerinde 4 kere fiyat güncellemesi bildirimi gelince şüphelenmeye başladım ve o arada başka bir öğretmenle anlaştım. Kendisine de bunu güzel bir şekilde mesaj ile açıkladım ve ödemeyi iade etmesini bildirdim. Bir de o kibar insan gitti, başbakan bir insan çıktı içinden. Siz saygısızsınız benim cenazem var anlayış göstermiyorsunuz bunun gibi bir sürü şey yazdı. Ben de aradım ve durum böyle böyle tavırlarınız beni rahatsız etti diye. 1 aydır binbir türlü bahaneyle paramı iade etmiyor. Avukatıma ileteceğimi bildirdiğimde ise binbir türlü saygısız tavır, üstelik t. C. Kimlik numaramı bulmakla tehdit etti beni.

01 Ağustos 2024 08:35 (Şikayetten 7 dakika sonra)

01 Ağustos 2024 15:01

Merhaba, Kullanıcımıza detaylı bilgi verilerek kullanıcımızın memnuniyeti sağlanmıştır. sahibinden.com servis ve hizmetleri ile ilgili şikayet, istek ve önerilerinizi sahibinden.com Yardım sayfamızdan göndererek iletebilirsiniz. Saygılarımızla. sahibinden.com Destek Merkezi

Yorumlar (5)

Sizlere yazdım

[email protected]

Doğukan

Aynı olayı yaşadım sizlere nasıl ulaşabilirim

[email protected]

Merhaba, bu mailden ulaşabilirsiniz

08 Ağustos 2024 13:33
Murat sonuçtan hiç memnun değil

30 Ocak 17:07
aldatici-ders-paketi-ve-iade-sorunu-4.pdf