Nurullah
27 Aralık 2024 17:23

Sahibinden 'Param Güvende' ile PS2 sattım. Ürünüm sıfır ayarında, tertemiz ve gıcır gıcırdı. Alıcı, kargoyu aldığında kırık olduğunu söyledi ve bana geri iade yaptı. Ürün bana gelince, arka kasanın tamamen kırık olduğunu ve anakartın açığa çıktığını gördüm. Alıcı sorumluluk kabul etmiyor. Sonuç olarak, benim konsolum temiz gönderildi, fakat parçalanmış şekilde geldi. Sahibinden.com'un bu konu hakkında acil bir şekilde yardımda bulunmasını istiyorum. İadeyi hala onaylamadım, para karşı tarafa gitmeden yardımcı olmalarını istiyorum. Gönderdiğim ürün ile gelen ürün resimde.

27 Aralık 2024 17:26 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Fatma
Fatma

Bugün sahibinden.comdan akulu motor aldık. Parayı gönderdik. Sahibinden.com da taner öcal diye biri aradı açıklama kısmi yanlış tekrar gönderin ilk gönderilen 90 daniyede iade olur dedi bir daha gönderdik tekrar eradi olmadı tekrar gönderin dedi. İptal edin dedik 8 haftada paranız iade olur dediler. Dolandırıldıkmı bilmem paramızın iadesini istiyoruz. 30.000 TL. Lütfen ilgilenirseniz seviniriz.

Tarık sonuçtan hiç memnun değil

25 Mayıs 2024 15:30
Naim sonuçtan hiç memnun değil

08 Ağustos 2023 22:58
Sahibinden.com Param Güvende Üzerinden Yaşadığım Sıkıntı
Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Sahibinden.com Paramguvende Aldatmacası Satıcı Mağduriyeti

25 Ocak 2024 17:40