Hasan sonuçtan hiç memnun değil

2 Aşamalı Doğrulama Kodu Gelmiyor: İlan Veremiyorum!

2 Aşamalı Doğrulama Kodu Gelmiyor: İlan Veremiyorum!
03 Kasım 2024 00:02

Merhaba,

Sahibinden.com uygulaması üzerinden ilan vermek için giriş yapmaya çalışırken bazı problemler yaşadım. Şifremi hatırlamadığım için şifre yenileme işlemi başlattım ve e-posta adresime şifre yenileme bağlantısı başarıyla gönderildi. Bağlantıyı kullanarak şifremi yeniledim ve hesabıma giriş yapmayı denedim. Ancak giriş işlemi sırasında 2 aşamalı doğrulama kodunun gönderilmesi gerektiğinde, telefonuma SMS ile doğrulama kodu ulaşmadı.

Kendi telefon numaramın doğru ve güncel olduğundan eminim, ancak yine de doğrulama kodu hiçbir şekilde gelmiyor. Bu nedenle ilan vermek gibi işlemlerimi gerçekleştiremiyorum ve hizmetinizi kullanmakta zorlanıyorum. Durumun aciliyetini göz önünde bulundurarak, 2 aşamalı doğrulama ile ilgili yaşadığım sorunun en kısa sürede çözülmesini rica ediyorum.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

03 Kasım 2024 08:57 (Şikayetten 8 saat sonra)

03 Kasım 2024 14:38

Merhaba, sahibinden.com servis ve hizmetleri ile ilgili şikayet, istek ve önerilerinizi sahibinden.com Yardım sayfamızdan göndererek iletebilirsiniz. Saygılarımızla. sahibinden.com Destek Merkezi

Ümit
Ümit

Hasan bey merhaba. Aynı sorunu bende yaşıyorum, defalarca talep oluşturmama rağmen halen bir çözüm bulunmadı. Yaklaşık 2 aydır bununla uğraşıyorum. Sizin durumunuz nedir peki şu an, çözüldü mü?

10 Ocak 2025 21:36

Mucahit