Doğan sonuçtan hiç memnun değil

Şahbey Avm Mobilya Teslimatında Yaşanan Sorunlar Ve İlgisizlik

28 Temmuz 2024 11:46

2024 Kurban Bayramı öncesi Topkapı'da bulunan mobilyacılar sitesinde Şahbey AVM firmasından 4 kapılı gardırop satın aldım. Dolap bayramdan 2 hafta sonra geldi. Kurulduğunda gelen dolabın 2 kapısında deformasyon vardı ve iç raflarında boya atmaları mevcuttu. Bunları ilgili kişiye ilettim, yardımcı olacaklarını ve 2 kapağın değişeceğini söylediler. Bu konuşmanın üzerine 1 hafta ses çıkmadı. Ben de tekrar iletişim kurdum. Görüştüğüm kişi işten ayrıldığını söyledi ve beni başka birisine yönlendirdi. O kişi ile iletişim kurmaya çalıştım, ancak hiçbir şekilde cevap alamadım. Instagram hesapları üzerinden şirketin sosyal medyasını yöneten kişilere ulaştım, durumu izah ettim. Patronlarına ilettiklerini ve benimle iletişim kuracaklarını söylediler. Bu konuşmaların üzerinden tam 3 hafta geçti. Var mı arayan soran? Hayır. Kesinlikle bu firmadan alışveriş yapmanızı önermiyorum. Yenibosna Bahçelievler taraflarında da mağazaları mevcut. Parayı istemeye gelince nakit direk istiyorlar, ancak işe geldiği zaman muhatabınız yok.

11 Haziran 2025 18:23

Tekno Duşakabin Montaj Sorunu Ve İlgisiz Hizmet

17 Ekim 2024 16:14
Tekno Duşakabin Montaj Sorunu Ve İlgisiz Hizmet

Sipariş Teslimatında Sürekli Erteleme Ve Mağduriyet

23 Haziran 2025 08:18
Ceren sonuçtan hiç memnun değil

Çakır Mobilya İdaş Kalitesiz Mobilyaların Kısa Ömürlü Serüveni

04 Ocak 2024 16:00